Επικαιρότητα

Ένταση στη Βουλή: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τον Γεωργιάδη για παραποιημένη φωτογραφία

Ραγκούσης σε Γεωργιάδη: Σήμερα λειτουργήσατε ως ένα χυδαίο τρολ του διαδικτύου

Parallaxi
ένταση-στη-βουλή-ο-συριζα-καταγγέλλει-738831
Parallaxi

Χάος επικράτησε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση για την κύρωση της σύμβασης για το Ελληνικό, με πρωταγωνιστή τον Άδωνι Γεωργιάδη. Σύμφωνα με τον Γιάννη Ραγκούση και τον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός κατέθεσε παραποιημένη φωτογραφία με τον Αλέξη Τσίπρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, έδειξε μια φωτογραφία με τον Αλέξη Τσίπρα να κρατά ένα πανό που αναγράφει «το Ελληνικό δεν πωλείται», κάτι που είχε αναφέρει ότι θα κάνει μέσω Twitter.

Με παρέμβασή του στην ολομέλεια ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, κάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη να ανακαλέσει, μέσω του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, καθώς ο υπουργός Ανάπτυξης είχε αποχωρήσει.

«Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο υπουργός Ανάπτυξης της -πλέον- ουραγού της ΕΕ, ο κυνηγός των “μπουτς” και ο καταγγέλλων fake news Άδωνις Γεωργιάδης, μόλις κατέθεσε στη Βουλή έγγραφο προϊόν photoshop. Μπέρδεψε την ιδιότητα του υπουργού με αυτήν του τρολ», έγραψε στο Twitter ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης επίσης.

Γεωργιάδης: Δεν γνωρίζω εάν είναι fake η φωτογραφία

Ο υπουργός Ανάπτυξης επιστρέφοντας στη Βουλή, λέγοντας ότι δεν γνωρίζει αν η φωτογραφία είναι ψεύτικη. «Το αν είναι αληθινή ή όχι η φωτογραφία δεν μπορώ να το γνωρίζω. Εσείς το ισχυρίζεστε. Επί τρία λεπτά με υβρίζετε. Δεν ήμουν παρών στις διαδηλώσεις και δεν μπορώ να γνωρίζω. Μπορώ να γνωρίζω, όμως, ότι αυτά που γράφει το πανό τα έλεγε ο κ. Τσίπρας, άρα η ευαισθησία σας είναι υποκρισία», είπε χαρακτηριστικά.

Ραγκούσης: Σήμερα λειτουργήσατε ως ένα χυδαίο τρολ του διαδικτύου – Αποδειχθήκατε εντελώς άνανδρος πολιτικά

«Είχατε μία δυνατότητα να αποφύγετε αυτόν τον πρωτοφανή διασυρμό και εξευτελισμό για υπουργό κυβέρνησης. Να έρθετε εδώ και να πείτε ότι η φωτογραφία που παραδώσατε στα πρακτικά είναι σωστή, αξιόπιστη και αληθινή. Όχι μόνο δε το κάνατε αυτό κ. Γεωργιάδη, αποδεικνύοντας ότι πριν από λίγο για αυτό το κρίσιμο θέμα που αφορά το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, λειτουργήσατε ως ένα χυδαίο τρολ του διαδικτύου. Αλλά αποδειχθήκατε και εντελώς άνανδρος πολιτικά γιατί δεν είχατε το σθένος να ζητήσετε συγγνώμη για αυτή την απρέπεια που διαπράξατε», είπε ο Γιάνης Ραγκούσης και συνέχισε:

«Εν πάση περιπτώσει, τον ελληνικό λαό δεν τον υπολήπτεστε. Την αντιπολίτευση, τους βουλευτές τους έχετε γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων σας. Αυτό το έρμο το ιστορικό κόμμα που έχετε τη τιμή να εκπροσωπείτε ως υπουργός κυβέρνησής του, δεν το λυπάστε; Έχετε καταλάβει τι βρώμικη σελίδα για τη ΝΔ γράψατε σήμερα στο ελληνικό κοινοβούλιο, να έρθετε εδώ ως ένα ξεφτιλισμένο τρολ του διαδικτύου, να καταθέσετε μια ψεύτικη φωτογραφία; Να σας καλέσουμε να γυρίσετε πίσω, για να αναγνωρίσετε ένα λάθος που θα μπορούσατε να είχε κάνει κάποιος ανθρώπινα, παρασυρμένος από συμβούλους που τον πήραν στο λαιμό του, και αντί να έρθετε εδώ να ζητήσετε συγγνώμη και να ανακαλέσετε από τα πρακτικά αυτό που καταθέσατε, συνεχίσατε τις γελοιότητες τις οποίες λέτε;» και κατέληξε:

«Κύριε Γεωργιάδη προσέξτε: κατεβαίνετε το ένα σκαλοπάτι κάτω από προηγούμενο. Και σας επαναλαμβάνω ότι το πρόβλημα δεν το έχουμε εμείς, στο τέλος θα σας ανακηρύξουμε ως μέγα χορηγό, το πρόβλημα το έχει το κόμμα σας και αυτοί οι οπαδοί αυτού του κόμματος που βλέπουν έναν υπουργό του Μητσοτάκη να έρχεται εδώ και να διακινεί ψεύτικες fake φωτογραφίες. Αιδώς κ. Γεωργιάδη».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα