Ελλάδα

Έπαινοι Γεωργιάδη για Καρανίκα: «Κάναμε λάθος για την κάνναβη το 2018»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απέδωσε τα εύσημα στον Νίκο Καρανίκα για το ζήτημα της φαρμακευτικής κάνναβης

Parallaxi
έπαινοι-γεωργιάδη-για-καρανίκα-κάνα-743386
Parallaxi

αδωνις

Σε αυτοκριτική για λανθασμένη στάση της ΝΔ το 2018 στο ζήτημα της φαρμακευτικής κάνναβης επιδόθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου στη Βουλή.

“Θέλω να είμαι απολύτως ειλικρινής. Ναι είναι η απάντηση. Λάθος κάναμε το 2018. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να χάνουμε χρόνο για να υπερασπιζόμαστε κάτι το οποίο ήταν λανθασμένο. Ως ΝΔ δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να παραδεχτούμε ένα λάθος και να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες χωρίς σούξου μούξου. Δεν ήμασταν ώριμοι το 2018 να αναγνωρίσουμε τις μεγάλες προοπτικές που μπορούσε να έχει η χώρα μας στην αγορά φαρμακευτικής κάνναβης” ανέφερε, ενώ αργότερα απέδωσε τα εύσημα στον Νίκο Καρανίκα.

Αφού αναγνώρισε τη συμβολή του στο συγκεκριμένο ζήτημα, τόνισε: «Πρέπει να αναγνωρίσουμε στη συζήτηση και τη θετική συμβολή του κ. Καρανίκα. Η παρουσία του Νίκου Καρανίκα ήταν θετική και το γεγονός ότι πολέμησε γι’ αυτό και πολεμά αν θέλετε ακόμη και σήμερα, τον τιμά γιατί είναι κάτι από το οποίο η πατρίδα έχει κάτι να κερδίσει».

Με πληροφορίες από ethnos.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα