Ελλάδα

Επεισόδιο με σπρωξίματα κατά την κατάθεση Πολάκη στην Προανακριτική

Καυγάς και ένταση προκλήθηκε στην Προανακριτική Επιτροπή όπου καταθέτει από την Τετάρτη ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Parallaxi
επεισόδιο-με-σπρωξίματα-κατά-την-κατά-411164
Parallaxi

Καυγάς και ένταση προκλήθηκε στην Προανακριτική Επιτροπή όπου καταθέτει από την Τετάρτη ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι βουλευτές λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κυρανάκη με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι απέφευγε να δώσει απαντήσεις.

Υπήρξε εκνευρισμός με τον κ. Πολάκη να αποχωρεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας από τη συνεδρίαση, αποκαλώντας «προβοκάτορα» τον βουλευτή της ΝΔ κι εκείνον να τον χαρακτηρίζει «κότα λυράτη».

Τα αίματα άναψαν ιδιαίτερα, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας, σύμφωνα με άλλες πηγές, κατευθύνθηκε στο έδρανο του κ. Κυρανάκη και τον απώθησε.

Άλλες πληροφορίες από τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν ότι ο κ. Κυρανάκης πήγε προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλωντας τους «κότες». Και οι δύο πλευρές παραδέχονται ότι ο κ. Γκιόλας τον έσπρωξε. Λίγο αργότερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε συγνώμη.

Πηγή: CNN

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα