Top

Έπεσαν οι υπογραφές για το Παύλου Μελά – Έως το τέλος του 2023 η παράδοση

Ανοίγει ο δρόμος για να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Parallaxi
έπεσαν-οι-υπογραφές-για-το-παύλου-μελά-821205
Parallaxi

Ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, έβαλαν τις υπογραφές τους στην σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Περιβαλλοντική αναβάθμιση και απόδοση σε Κοινή χρήση του Μητροπολιτικού Πάρκου Παύλου Μελά» με την ανάδοχο κοινοπραξία Δυναμική Έργων Α.Ε. – Τεχνική Ανάπτυξη Α.Τ.Ε.Β.Ε.

Το έργο έχει ορίζοντα ολοκλήρωσης και παράδοσης το τέλος του 2023, με τον Α. Τζιτζικώστα να δηλώνει περήφανος για το γεγονός ότι η ΠΚΜ ξεκινάει ένα τέτοιο έργο, το οποίο ήταν όραμα δεκαετιών.

Μάλιστα, σημείωσε ότι θα πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους αστικούς χώρους πρασίνου όχι μόνο στη χώρα, αλλά και στην Ευρώπη.

«Θα είναι τοπόσημο για την πόλη και όλη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» κατέληξε.

Για «όραμα που γίνεται αλήθεια» έκανε λόγο ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Βαρνάβας, προσθέτοντας ότι είναι μια «ευλογημένη στιγμή».

«Σχεδιάσαμε, δημιουργήσαμε με επιμονή και υπευθυνότητα. Με πρωτόγνωρο πάθος να τελειώσουμε αυτό που ξεκίνησαν άλλοι πολλά χρόνια νωρίτερα. Το Μητροπολιτικό Πάρκο του Παύλου Μελά είναι το μέλλον» είπε από την πλευρά του ο Δ. Δεμουρτζίδης.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα