Ελλάδα

Επιτέθηκε με καυστικό υγρό στην πρώην γυναίκα του

Με σοβαρά εγκαύματα η 49χρονη στη Μεσσήνη

Parallaxi
επιτέθηκε-με-καυστικό-υγρό-στην-πρώην-904466
Parallaxi

Επίθεση με καυστικό υγρό σε γυναίκα στη Μεσσήνη: Δράστης ο πρώην σύζυγος

Χειροπέδες στον 50χρονο πρώην σύζυγο για τη φρικτή επίθεση με χημικό υγρό στη 49χρονη στη Μεσσήνη.

Επίθεση με καυστικό υγρό σε γυναίκα στη Μεσσήνη: Δράστης ο πρώην σύζυγος

Ο πρώην σύζυγος της 49χρονης είναι ο άνδρας που συνελήφθη στη Μεσσήνη για την επίθεση με καυστικό υγρό στη Μεσσήνη. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς αγόρασε υδροχλωρικό οξύ από σούπερ μάρκετ και με αυτό περιέλουσε την άτυχη γυναίκα με την οποία ισχυρίστηκε ότι είχε οικονομικές διαφορές.

Ο 50χρονος, όπως μετέδωσε νωρίτερα το iEidieis, είχε προσαχθεί sτην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, αποδείχτηκε ότι ήταν ο δράστης της φρικιαστικής πράξης που αναστάτωσε τη Μεσσηνία.

Η άτυχη γυναίκα άνοιγε το πλυντήριο στο οποίο εργάζεται στις 04:00 τα ξημερώματα στην περιοχή Ανάληψη όταν την πλησίασε ο 50χρονος άνδρας που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του.

Ο δράστης της κάλυψε το στόμα και τη μύτη με ένα πανί το οποίο ήταν εμποτισμένο με άγνωστο καυστικό υγρό και στη συνέχεια άδειασε στο πρόσωπο της μια φιάλη με την ίδια ουσία και το έβαλε στα πόδια.

Με σοβαρά εγκαύματα η 49χρονη στη Μεσσήνη

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο μάτι της στην Οφθαλμολογική Κλινική χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα