Διεθνή

Πακιστάν- ΒΙΝΤΕΟ: Σεξουαλική επίθεση εκατοντάδων ανδρών σε νεαρή γυναίκα

Περίπου 400 άνδρες της επιτέθηκαν την ώρα που γύριζε βίντεο στο ΤikTok.

Parallaxi
πακιστάν-βιντεο-σεξουαλική-επίθεση-ε-803662
Parallaxi

Έρευνα εις βάρος εκατοντάδων ανδρών αγνώστων στοιχείων διεξάγει η αστυνομία του Πακιστάν μετά τη σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε μια νεαρή γυναίκα στη Λαχώρη από περίπου 400 άτομα, την ώρα που γύριζε βίντεο στο ΤikTok.

Το σοκαριστικό περιστατικό καταγράφηκε σε αρκετά βίντεο που κάνουν το γύρo του διαδικτύου και δείχνουν την επίθεση ενός όχλου ανδρών κατά της νεαρής γυναίκας στο πάρκο της πόλης του ανατολικού Πακιστάν, όταν αυτή επισκέφτηκε με φιλικά της πρόσωπα το εθνικό μνημείο ανήμερα της επετείου ανεξαρτησίας της χώρας.

Στα βίντεο φαίνεται οι δράστες να πετούν ο ένας στον άλλο την κοπέλα σαν να είναι κούκλα, της σχίζουν τα ρούχα και της επιτίθενται σεξουαλικά. Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων στην αστυνομία αναφέροντας ότι επρόκειτο για 300 με 400 άτομα.

«Με τραβούσαν απ’ όλες τις πλευρές σε βαθμό που σκίστηκαν τα ρούχα μου. Με πετούσαν στον αέρα. Μου επιτέθηκαν βίαια», κατέθεσε το θύμα, ενώ πρόσθεσε ότι οι δράστες της έκλεψαν τα χρήματα που είχε πάνω της, τα σκουλαρίκια και το κινητό της.

Τα βίντεο της επίθεσης προκάλεσε κύμα οργής στο Πακιστάν.

Σύμφωνα με τον υπουργό Πληροφοριών της χώρας, Φαουάντ Τσόντρι, έχουν γίνει μερικές συλλήψεις, αφού ορισμένοι από τους δράστες ταυτοποιήθηκαν από βίντεο κλειστού κυκλώματος και από καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων.

https://www.youtube.com/watch?v=7mL6UlRUSSM

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα