Ελλάδα

Επίθεση με πέτρες σε εκλογικό κέντρο υποψήφιου δημάρχου

Τα ξημερώματα.

Parallaxi
επίθεση-με-πέτρες-σε-εκλογικό-κέντρο-υ-316749
Parallaxi

Επίθεση με πέτρες στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Ορχομενού Γιάννη Νταβαλούμη σημειώθηκε τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στη σελίδα του υποψήφιου Δημάρχου Ορχομενού κ. Γιάννη Νταβαλούμη στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης:

«Νωρίς το ξημέρωμα, ειδοποιήθηκα ότι το προεκλογικό μας γραφείο-ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΕ. Ειδοποίησα άμεσα την Αστυνομία και έτρεξα κι ο ίδιος στο σημείο. Τίποτα δεν κλάπηκε-πράγμα που αποδεικνύει ότι ήταν πράξη ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ!» αναφέρουν. «Η Δημοκρατία-ΔΕΝ-εκφράζεται έτσι! Η ενέργεια αυτή αφορά μια μεμονωμένη ομάδα ανθρώπων-«χειραγωγούμενη»-που πρέπει να αποκλειστεί από το Δήμο Ορχομενού» σημείωσε ο ίδιος ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Νταβαλούμης.

Δείτε επίσης: Εκλογικοί αντιπρόσωποι ήρθαν στα χέρια για την… ψήφο ηλικιωμένου 

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, άμεση ήταν η αντίδραση και η καταδίκη του περιστατικού από τον Συνδυασμό «Επανεκκίνηση Τώρα» της υποψήφιας Δημάρχου Ορχομενού κας Βούλας Καράλη. 

Η τελευταία αναφέρει μέσω δελτίου τύπου:

«Καταδικάζουμε οποιαδήποτε ενέργεια απειλεί να διαταράξει και να δυναμητίσει το κλίμα των εκλογών. Είναι προφανές ότι τέτοιες ενέργειες προέρχονται από εκείνους τους οποίους συμφέρει η πόλωση. Καλούμε τους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες με ηρεμία. Η ηρεμία είναι η απάντηση μας σε κάθε αντιδημοκρατική συμπεριφορά είτε αυτή αφορά λόγια είτε πράξεις».

Διαβάστε σχετικά: Iερέας επιτέθηκε σε βουλευτή μέσα στην εκκλησία 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα