Top

Επίθεση με τσεκούρι: Παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση δύο τραυματίες

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένουν οι δύο από τους τρεις τραυματίες που δέχτηκαν επίθεση στη ΔΟΥ Κοζάνης.

Parallaxi
επίθεση-με-τσεκούρι-παραμένουν-σε-κρί-627242
Parallaxi

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένουν οι δύο από τους τρεις τραυματίες που δέχτηκαν επίθεση στη ΔΟΥ Κοζάνης, όταν το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης 16 Ιουλίου ένας άντρας εισέβαλε στην εφορία κρατώντας τσεκούρι και τραυματίζοντας τρεις ανθρώπους.

Όπως μετέδωσε το OPEN TV, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το νοσοκομείο Παπανικολάου, ευχάριστα είναι τα νέα για τη 47χρονη που νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική, καθώς έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Ωστόσο, τα πράγματα παραμένουν δύσκολα για τους άλλους δύο τραυματίες, την 67χρονη που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ και έχει υποβληθεί σε μια σειρά επεμβάσεων και τον 56χρονο που επίσης νοσηλεύεται στη ΜΕΘ. Η υπηρεσία παρέμενε κλειστή μέχρι πρότινος, ωστόσο θα επαναλειτουργήσει από σήμερα, Δευτέρα 20 Ιουλίου.

Περισσότερα, στο βίντεο του OPEN TV που ακολουθεί:

Η μαρτυρία εφοριακού που άρπαξε το τσεκούρι από τα χέρια του 45χρονου

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κοζάνης ευελπιστούν να εντοπίσουν στο κινητό του 45χρονου ευρήματα που θα ρίξουν φως στα αίτια της άγριας επίθεσης.

Οι Αρχές ελπίζουν ότι θα βρουν κάποιο βίντεο, φωτογραφίες ή και μηνύματα του δράστη που θα αποκαλύψουν το κίνητρό του και ίσως δείξουν και το χρόνο που σχεδίαζε να σπείρει τον τρόμο στην Εφορία Κοζάνης.

Ο άνθρωπος που κατάφερε να αρπάξει το τσεκούρι από τα χέρια του 45χρονου μίλησε στον Alpha.

«Μπήκε τρέχοντας ένας υπάλληλος στο γραφείο μου και φώναζε “βοήθεια την αστυνομία”. Έτρεξα αμέσως στον δεύτερο όροφο και βρήκα τον δράστη να χτυπάει με το τσεκούρι μία συνάδελφο. Όρμηξα από ένστικτο να τον ακινητοποιήσω», είπε στον Alpha.

Στις φυλακές Κορυδαλλού ο 45χρονος

Εν τω μεταξύ, στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο 45χρονος άνδρας που επιτέθηκε με τσεκούρι και τραυμάτισε τρεις υπαλλήλους στην εφορία Κοζάνης.

Ο 45χρονος ακόμα και την ώρα της σύλληψής του, απειλούσε τους πάντες, ακόμα και τους αστυνομικούς.

Την ώρα που του περνούσαν χειροπέδες, εκείνος όπως μετέδωσε το Star τους φώναζε «Θα έρθει και η δική σας ώρα. Θα σας πετύχω, ξέρω πού πίνετε καφέ. Δεν θα λείψετε από την κοινωνία ούτε εσείς ούτε οι εφοριακοί».

Πηγή: Έθνος, CNN

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα