Ελλάδα

Επίθεση με τσεκούρι: Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση ο 56χρονος εφοριακός

Η μία εφοριακός αναμένεται να πάρει σήμερα εξιτήριο από τη Νευροχειρουργική Κλινική του Παπανικολάου

Parallaxi
επίθεση-με-τσεκούρι-σε-ιδιαίτερα-κρίσ-281078
Parallaxi

Ιδιαίτερα κρίσιμη χαρακτηρίζουν για ακόμα μία ημέρα οι γιατροί την κατάσταση της υγείας του 56χρονου εφοριακού ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στη διάρκεια της αιματηρής επίθεσης με τσεκούρι που συγκλόνισε τη χώρα, ενώ η μία συνάδελφός του αναμένεται να πάρει σήμερα εξιτήριο από τη Νευροχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης. Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις εφοριακοί οι οποίοι τραυματίστηκαν από την άγρια επίθεση σε βάρος του μέσα στη ΔΟΥ Κοζάνης, διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» το απόγευμα της 16ης Ιουλίου 2020 από το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο».

Η σημερινή ιατρική ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας τους έχει ως εξής:

«Σχετικά με την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας των δύο τραυματιών που διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» το απόγευμα της 16ης Ιουλίου 2020 από το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο», η τελευταία ιατρική ενημέρωση για την Παρασκευή 24 Ιουλίου έχει ως εξής:

Η ασθενής Π. Θ. 67 ετών εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Β ΜΕΘ) διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Παρουσιάζει σημαντικά σημεία βελτίωσης. Παραμένει σε στενή νευροχειρουργική παρακολούθηση.

Ο ασθενής Ξ.Π. 56 ετών παραμένει σε νοσηλεία στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είναι διασωληνωμένος σε καταστολή σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Παρουσιάζει δυσκολία ανταπόκρισης στη θεραπεία και η κατάσταση του ασθενή θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη για τη ζωή του».

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα