Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Η Εφη Κακαράντζουλα θα παραμείνει στη φυλακή

Δικαιωμένη αισθάνεται η Ιωάννα από την απόφαση

Parallaxi
επίθεση-με-βιτριόλι-η-εφη-κακαράντζου-836224
Parallaxi

 

Δικαιωμένη αισθάνεται η Ιωάννα Παλιοσπύρου από την απόφαση για την Έφη, η οποία της επιτέθηκε με το βιτριόλι πριν από περίπου ενάμιση χρόνο. «Μπορώ πια να επικεντρωθώ στην υγεία μου» είπε στους δημοσιογράφους, λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης.

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την απόφαση του δικαστηρίου. Έτσι βρίσκω τη δύναμη να επικεντρωθώ στην αποκατάσταση της υγείας μου και να συνεχίσω τον αγώνα μου» είπε χαρακτηριστικά.

Επικίνδυνη για τη δημόσια ασφάλεια η Έφη Κακαράτζουλα

Νωρίτερα ο εισαγγελέας της έδρας Χαράλαμπος Μαστοραντωνάκης πρότεινε να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη η έφεση, διότι η κατηγορούμενη – όπως ανέφερε – είναι επικίνδυνη για τη δημόσια ασφάλεια και αν αφεθεί ελεύθερη είναι ικανή να διαπράξει και άλλα συναφή αδικήματα.

Ο εισαγγελέας ανέφερε μεταξύ άλλων στη σχετική τοποθέτησή του: «Λαμβάνοντας υπόψη της φύσεως και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της δράσης της κατηγορούμενης, και συγκεκριμένα την κατόπτευση των χώρων, την παραλλαγή της εμφάνισης της και την πλήρη αδιαφορία για τη ζωή τη παθούσας, κυρίως λαμβανομένου ότι δεν πιστεύει ακόμα και σήμερα τις διαβεβαιώσεις της παθούσας ότι δεν είχε σχέση με το Νώντα φρονώ ότι είναι επικίνδυνη για τη δημόσια ασφάλεια, και αν αφεθεί ελεύθερη είναι ικανή να διαπράξει συναφή αδικήματα.

Η έφεση δεν θα πρέπει να έχει αναστέλλουσα δύναμη».

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα