Επικαιρότητα

Επίθεση στη ΔΟΥ Κοζάνης: Δεύτερη επέμβαση για τον 56χρονο τραυματία – Επίσκεψη Σταϊκούρα στο Παπανικολάου

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 56χρονος, επίσκεψη στο Παπανικολάου του Υπουργού Οικονομικών

Parallaxi
επίθεση-στη-δου-κοζάνης-δεύτερη-επέμβ-627649
Parallaxi

Παπανικολάου

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Β΄ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπανικολάου ο 56χρονος τον οποίο τραυμάτισε χτες με τσεκούρι 45χρονος στη ΔΟΥ Κοζάνης. Ο 56χρονος υποβλήθηκε σήμερα σε δεύτερη επέμβαση για αποσυμφόρηση αιματώματος στο κεφάλι.

Τους τραυματίες εφοριακούς,  επισκέφτηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο Διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής.

Τον κ. Σταϊκούρα ανέμενε στο νοσοκομείο ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής.

Αφού πέρασαν αρχικά από το κτίριο της διοίκησης για μία σύντομη ενημέρωση στη συνέχεια μετέβησαν στο χώρο της ΜΕΘ για να ενημερωθούν από κοντά για την κατάσταση των τραυματιών και αυτή τη στιγμή εξακολουθούν να βρίσκονται στο εσωτερικό του κτιρίου.

Οι  δύο γυναίκες 67 και 47 ετών που τραυματίστηκαν  στην ίδια επίθεση νοσηλεύονται επίσης στο “Παπανικολάου”. Η 67χρονη, αφού εκτιμηθεί η κατάστασή της και δοθεί η έγκριση από νευροχειρουργούς, αναμένεται να υποβληθεί την ερχόμενη Δευτέρα σε γναθοχειρουργική επέμβαση σε συνεργασία με ωτορινολαρυγγολόγο , οφθαλμίατρο και νευροχειρουργό.

Η 67χρονη τραυματίας νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Β΄ΜΕΘ του Παπανικολάου”. Τέλος, η 47χρονη είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους δύο άλλους τραυματίες και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου.

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα