Ελλάδα

Έτσι αποχαιρετούν τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ τη Φώφη Γεννηματά

Λοβέρδος: ''Δεν βρίσκω λέξεις να εκφράσω τον σπαραγμό μου. Αντίο Φώφη μας!''

Parallaxi
έτσι-αποχαιρετούν-τα-στελέχη-του-κινα-835136
Parallaxi
Εικόνα: SOOC

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, η οποία έχασε το πρωί τη μάχη με τον καρκίνο.

«Η Φώφη Γεννηματά έδινε επί χρόνια, με αξιοπρέπεια, μια σκληρή προσωπική μάχη που δυστυχώς έχασε πρόωρα. Ο ελληνικός λαός ήταν δίπλα της στη μάχη αυτή. Τώρα θα αναπαυθεί στην αγκαλιά των γονιών της και στην καρδιά των παιδιών της και όλης της οικογένειάς της στην οποία εκφράζω τα συλλυπητήρια μου. Καλό της ταξίδι», αναφέρει στη λιτή ανακοίνωσή του ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σε δηλώσεις του από το Περιστύλιο της Βουλής ο Γιώργος Παπανδρέου είπε: «Δεν έχω λόγια. Είμαι συντετριμμένος που έφυγε η Φώφη μας, δίνοντας μια μάχη πράγματι παλικαρίσια».

Παπανδρέου: Έχασα έναν δικό μου άνθρωπο – Οφείλουμε να εμπνευστούμε από την αξιοπρέπεια και τη σοβαρότητα που έδειξε ίδια στη ζωή και την πολιτική της διαδρομή

«Με τη Φώφη δεν ήμασταν μόνο συναγωνιστές. Μοιραστήκαμε πολλές χαρούμενες και πικρές στιγμές της ζωής και της πολιτικής. Έχασα έναν δικό μου άνθρωπο», αναφέρει ο Γιώργος Παπανδρέου εξαίροντας τη μάχη που έδινε η Φώφη Γεννηματά.

«Η Φώφη Γεννηματά, πάλευε όλα αυτά τα χρόνια μέχρι την τελευταία στιγμή με απίστευτη γενναιότητα για την Παράταξη, παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, όπως ο πατέρας και η μητέρα της», σημείωσε και τόνισε πως οφείλεται σεβασμός στη Φώφη Γεννηματά.

«Να εμπνευστούμε από την αξιοπρέπεια και τη σοβαρότητα που έδειξε η ίδια στη ζωή και την πολιτική της διαδρομή.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στον Ανδρέα, την Αιμιλία, τον Γιώργο και την Κατερίνα».

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα