Life

Eurovision 2021: Θα «ακούγεται» στην τηλεόραση το χειροκρότημα του κοινού από το σπίτι

Μάθε πως μπορείς να εμψυχώσεις τη συμμετοχή που σου αρέσει από τον καναπέ σου!

Parallaxi
eurovision-2021-θα-ακούγεται-στην-τηλεόραση-το-χ-760389
Parallaxi

EUROVISION

Βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν την έναρξη του πρώτου ημιτελικού της Eurovision. Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιείται στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, μετά την νίκη του Ντάνκαν Λόρενς με το τραγούδι “Arcade”, το 2019.

Η Ολλανδία είχε προγραμματιστεί να φιλοξενήσει το Διαγωνισμό Τραγουδιού 2020, προτού ακυρωθεί λόγω της πανδημίας. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Rotterdam Ahoy και θα αποτελείται από δύο ημιτελικούς στις 18 και 20 Μαΐου και τον τελικό στις 22 Μαΐου. 

Φέτος, λόγω της πανδημίας, το κοινό που θα βρίσκεται live δεν θα ξεπερνάει του 3.500 fan. Γι’ αυτό τον λόγο οι διοργανωτές αποφάσισαν πως το κοινό από το σπίτι θα έχει τη δυνατότητα να… χειροκροτά από το σπίτι, με τη βοήθεια μιας εφαρμογής.

Μέσα από το επίσημο app της Eurovision, οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να υποστηρίξουν τα αγαπημένα τους κομμάτια και αυτή η υποστήριξη θα αποτυπώνεται σε τεχνητά χειροκροτήματα. Όσο περισσότερο υποστηριχθεί κάποιος καλλιτέχνης, τόσο δυνατότερο θα είναι και το χειροκρότημα που θα ακούγεται στους τηλεοπτικούς δέκτες. Μπορείτε να εφοδιαστείτε με την εφαρμογή της EBU, πατώντας εδώ.

*Υπενθυμίζεται πως στο σημερινό ημιτελικό θα εμφανιστεί η συμμετοχή της Κύπρου με την Έλενα Τσαγκρινού, η οποία θα ερμηνεύσει το τραγούδι, «El Diablo».

Με πληροφορίες από news247.gr

Διαβάστε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα