Ελλάδα

Έβαλε τέλος στη ζωή του γιος γνωστής τηλεμαγείρισσας

Τι είπε η ίδια για την αυτοκτονία του γιού της, που συγκλόνισε τη Μάνη

Parallaxi
έβαλε-τέλος-στη-ζωή-του-γιος-γνωστής-τη-931886
Parallaxi

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Μάνης με την αυτοκτονία ενός 43χρονου άνδρα, ο οποίος ήταν γιος της τηλεοπτικής μαγείρισσας, Μαίρης Παναγάκου.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν ο 43χρονος, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας του, δεχόταν bullying, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του με πιστόλι που φέρεται να κατείχε νόμιμα.

Μάλιστα, ο άνδρας πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα φέρεται να πήρε τηλέφωνο έναν φίλο του για τον αποχαιρετήσει και μετά ακούστηκε ο πυροβολισμός.

Ο θάνατος του αυτόχειρα δεν επήλθε ακαριαία. Συγγενικά του πρόσωπα τον βρήκαν σε μια λίμνη αίματος, αλλά ακόμα ζωντανό, ενώ διατηρούσε ζωτικές λειτουργίες.

Ο 43χρονος μεταφέρθηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Σπάρτης, όπου γιατροί και νοσηλευτές έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Παρά τις προσπάθειες, ο 43χρονος κατέληξε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας.

Συγκλονισμένη είναι η μητέρα του η οποία όπως δηλώνει ο γιος της δεχόταν επίθεσεις εδώ και καιρό. Ο ίδιος εξάλλου σε μία από τις τελευταίες του αναρτήσεις είχε γράψει: «7 χρόνια γεμάτα πόλεμο, μίσος, έχθρα, κακία και μηνύσεις… Άντεξα γιατί εσείς όλοι που τα κάνατε και το προκαλέσατε αυτά είναι απλά για να γελάω μαζί σας».

Η μητέρα του από πλευράς της, μίλησε σήμερα στο Πρωινό για το bullying που δεχόταν ο γιος της.

«Θα τον παντρέψω με το κορίτσι που αγαπούσε, γιατί δεν πρόλαβε. Ήταν ένα άξιο παιδί με τεράστιο φιλανθρωπικό έργο» είπε αρχικά η γνωστή μαγείρισσα.

«Τον έβγαλαν ότι συζεί με μια Αλβανίδα και από την άλλη ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι είναι ένα δικαστήριο που έγινε την Πέμπτη επειδή δήθεν το παιδί μου έκλεψε ρεύμα από το διπλανό εκκλησάκι στο εστιατόριό του» εξηγεί.

«Ζει και θα ζει μες στην καρδιά μου και θα τον παντρέψω νεκρό την Τετάρτη» ήταν τα λόγια της.

Η μητέρα του μαγείρευε στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου «Μες στην καλή χαρά».

Το μήνυμα της μητέρας του

«Δεν του ταιριάζουν συλλυπητήρια, ‘καλό ταξίδι αγάπη μου σε έναν κόσμο καλύτερο, ήρεμο, αξιοπρεπή και κοντά στον Θεό που λάτρευες’! Ξερίζωσες την καρδιά μου και την πήρες μαζί σου, άγγελέ μου, Ντένη μου, ποιον θα αγκαλιάζω, ποιον θα φιλάω, ποιος θα με πειράζει, ποιος θα μου λύνει όλα τα προβλήματα, ποιος θα είναι δίπλα μου, κοντά μου, αγκαλιά μου;».

Σημειώνεται πως από την Αστυνομία διεξάγεται έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες, ενώ φαίνεται ότι έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα