Ελλάδα

Έβλεπαν μπάλα σε καφετέρια και κλείδωσαν από έξω την αστυνομία

 Μόλις ο καταστηματάρχης και οι πελάτες  είδαν τους αστυνομικούς κλειδώθηκαν μέσα, αφήνοντας απέξω τους αστυνομικούς.

Parallaxi
έβλεπαν-μπάλα-σε-καφετέρια-και-κλείδω-745095
Parallaxi

Μπορεί η απαγόρευση κυκλοφορίας και τα μέτρα να βρίσκονται ακόμα σε ισχύ και οι χώροι εστίασης να παραμένουν κλειστοί σε ολόκληρη τη χώρα, η ποδοσφαιρική δράση των ημερών φαίνεται πως υποσκάπτει τα μέτρα. 

Την Τετάρτη, εκτός από ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας υπήρχαν αγώνες προημιτελικών για το Champions League και αρκετοί ποδοσφαιρόφιλοι Πατρινοί στην περιοχή των Δεμενίκων, σύμφωνα με το tempo24.news αγνόησαν τα μέτρα και μαζεύτηκαν σε καφέ της περιοχής για να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο.

Η Αστυνομία εντόπισε τα άτομα και επιχείρησε νυχτερινή έφοδο.  Μόλις ο καταστηματάρχης και οι πελάτες  είδαν τους αστυνομικούς κλειδώθηκαν μέσα, αφήνοντας απέξω τους αστυνομικούς.

Τότε κλήθηκε Εισαγγελέας και έδωσε εντολή να ανοίξει η πόρτα. Στο σημείο έφθασε κλειδαράς, η πόρτα άνοιξε και τελικά στους 6 θαμώνες επεβλήθη πρόστιμο 600 ευρώ (300 ευρώ για μη χρήση μάσκας και 300 ευρώ για μετακίνηση) και στον ιδιοκτήτη πρόστιμο 5.000 ευρώ. Ο  ιδιοκτήτης συνελήφθη προκειμένου να περάσει από αυτόφωρη διαδικασία.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα