Ελλάδα

«Έβριζε και απειλούσε το 9χρονο παιδί μου» – Όσα περιγράφει ο ντελιβεράς

Μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα, γυρισμένος πλάτη, μίλησε και ο πρώην εργοδότης του διανομέα φαγητού.

Parallaxi
έβριζε-και-απειλούσε-το-9χρονο-παιδί-μ-386206
Parallaxi

Στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ANT1 μίλησε σήμερα το πρωί Τάσος Τοπαλίδης, διανομέας φαγητού, που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον ιδιοκτήτη της πιτσαρίας στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, στην οποία δούλευε. 

«Ένα Σάββατο είχα αδιαθετήσει, γαστρεντερίτιδα με όλα τα χαρτιά από γιατρό. Είχα στείλει μήνυμα στο αφεντικό ότι δεν θα μπορέσω να πάω στη δουλειά. Εκείνος έλειπε για δουλειές στο εξωτερικό και συνεργαζόμουν με τη μητέρα του που κρατούσε την πιτσαρία, αλλά μου είχε απαντήσει στο μήνυμα ότι ”πρέπει να πας γιατί κρεμάς το μαγαζί και δεν θα έχουμε άλλον πακετά”. Του είπα ότι δεν μπορώ να σηκωθώ ούτε από το κρεβάτι. Αυτός επέμενε και συνέχισε να στέλνει απειλητικά μηνύματα και με έβριζε, έβριζε και το 9χρονο παιδί μου, το απειλούσε», ανέφερε.

Στη συνέχεια, όπως σημείωσε, ο κ. Τοπαλίδης πήγε με το κινητό του στην Αστυνομία για να καταγραφούν τα δεδομένα της συνομιλίας.

«Την προηγούμενη Δευτέρα ήμουν στην πλατεία, είχα ένα ατύχημα με το μηχανάκι μόνο με υλικές ζημιές ευτυχώς, και περίμενα την Τροχαία να έρθει να το καταγράψει. Τότε εμφανίστηκε ο πρώην εργοδότης, με πλησίασε, μου είπε ”τώρα που γύρισα από Ελβετία τι θες να σε κάνω;”, του είπα ”φίλε, έχω πρόβλημα με το μηχανάκι, άσε με, σε παρακαλώ” και με γρονθοκόπησε δύο φορές στο πρόσωπο», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, οι περαστικοί προσπάθησαν να τους χωρίσουν και όπως καταγγέλλει ο κ. Τοπαλίδης, «γύρισε στο μαγαζί, πήρε τη σιδερογροθιά, επέστρεψε και με ξαναχτύπησε».

Στην ίδια εκπομπή, λίγο αργότερα, μίλησε ο εργοδότης του διανομέα φαγητού, έπειτα από το σπάσιμο της τζαμαρίας του καταστήματός του. 

«Ο άνθρωπος αυτός ξεσήκωσε πολύ κόσμο με τις αναρτήσεις του στα social media. Αρχίσαν ήδη οι ζημιές, οι πελάτες πλέον δεν πατάνε στο μαγαζί μου, χάνουμε τεράστια οικονομικά ποσά. Δεν χτύπησα κανέναν με σιδερογροθιά και δεν έχει φύγει ποτέ υπάλληλος απλήρωτος από το μαγαζί μου. Θα έχουμε δίκη, υπάρχουν χαρτιά, είμαι κι εγώ χτυπημένος αλλά δεν μπορώ να δείξω το πρόσωπό μου γιατί φοβάμαι πια, δέχομαι απειλές», δήλωσε.

Πηγή: ΑΝΤ1

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα