Ελλάδα

Έβρος: Νεκρός ηλικιωμένος κατά τη διάρκεια καβγά σε καφενείο

Συνελήφθη ο δράστης σύμφωνα με την ΕΛΑΣ

Parallaxi
έβρος-νεκρός-ηλικιωμένος-κατά-τη-διάρ-755766
Parallaxi

Συνελήφθη ένας 28χρονος σε χωριό του Έβρου, ο οποίος μετά από καβγά σε καφενείο χτύπησε με τα χέρια του συγχωριανούς του και προκάλεσε φθορές στο κατάστημα.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, σε καφενείο σε χωριό του Έβρου, ο δράστης μετά από διαπληκτισμό χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο και το κεφάλι δύο άτομα, ηλικίας 69 και 76 ετών, με αποτέλεσμα ο πρώτος να τραυματισθεί και ο δεύτερος να πέσει στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, ο δράστης απείλησε επίσης έναν άλλο θαμώνα και προκάλεσε φθορές στο κατάστημα, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Μετά από σχετική καταγγελία για το συμβάν πραγματοποιήθηκαν αστυνομικές αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, απλή σωματική βλάβη, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.

Δείτε επίσης

Συνελήφθησαν δύο άτομα που απαγχόνισαν τον σκύλο τους στη Ρόδο

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα