Ελλάδα

Φ. Βόβολης: Νέο παραλήρημα του αρνητή καρδιολόγου στο Πειθαρχικό του ΙΣΑ

Αντιμετωπίζει την ποινή της διαγραφής και δηλώνει «στόχος μου να διαλύσω τους νόμους του κράτους»

Parallaxi
φ-βόβολης-νέο-παραλήρημα-του-αρνητή-κα-827982
Parallaxi

Ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας βρέθηκε ξανά σήμερα ο αρνητής γιατρός καρδιολόγος ο οποίος ήταν και ο διοργανωτής των συλλαλητηρίων στο Σύνταγμα.

Το εάν θα διαγραφεί από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, είναι κάτι που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από το προεδρείο.

Το σίγουρο είναι ότι ο αρνητής καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης, με ιδιωτικό ιατρείο στα Βόρεια προάστια , φλερτάρει εδώ και καιρό με την διαγραφή του, καθώς είναι ο επικεφαλής και ο οργανωτής πολλών διαδηλώσεων και συλλαλητηρίων αρνητών της πανδημίας και του εμβολίου.

Ακόμα και σήμερα που βρέθηκε στα γραφεία του Ιατρικού συλλόγου είχε φροντίσει να στήσει ένα σόου με υποτιθέμενους υποστηρικτές του, που αντιδρούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Ο συγκεκριμένος γιατρός είναι ένας άνθρωπος που, όπως φαίνεται ξεκάθαρα και από τις δηλώσεις του, επιχειρεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά το δισταγμό ή την άγνοια κάποιων πολιτών ώστε να προχωρήσουν στον εμβολιασμό, αδιαφορώντας εάν με αυτή του τη στάση θα οδηγήσει κάποιους σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Είναι ενδεικτικό πως ακόμη και σήμερα επιχείρησε να μιλήσει πολιτικά φτάνοντας στο σημείο να πει πως στόχος του δεν είναι μόνο να καταστρατηγήσει τους νόμους του κράτους, αλλά να τους διαλύσει, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ποιος είναι ο αρνητής καρδιολόγος

Αν και γιατρός είναι αρνητής του εμβολίου, μιλά για χαμηλή θνητότητα του κοροναϊού και δηλώνει πως δεν πρόκειται να εμβολιαστεί.

Ο Φαίδωνας Βόβολης, είναι επικεφαλής του Κινήματος «Ελεύθεροι Ξανά» και ήταν αυτός που μέσω facebook, διοργάνωσε την συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών στην Ομόνοια.  Ο Φαίδων Βόβολης, έγινε γνωστός, όταν αντιτάχθηκε στις αποφάσεις των ειδικών για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Σε αφίσα, προσδιορίζεται ως «ο μαχητικός καθηγητής Ιατρικής» και «ο μοναδικός Έλληνας με πολιτικές αξιώσεις, που καλεί τους Έλληνες να βγουν στους δρόμους απέναντι σε αυτή την υγειονομική χούντα που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη».

πηγη: in.gr

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα