Ελλάδα

Φονικό Καβάλα: Σκότωσε πρώτα το βρέφος και μετά την 31χρονη

Το σημείωμα που άφησε. 

Parallaxi
φονικό-καβάλα-σκότωσε-πρώτα-το-βρέφος-903659
Parallaxi

Στο φως έρχονται νέα σοκαριστικά στοιχεία για το διπλό φονικό στην Καβάλα κατά το οποίο ένας κτηνοτρόφος σκότωσε την πρώην σύντροφό του και το περίπου ενός έτους παιδί τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η κηδεία της γυναίκας και του βρέφους θα τελεστούν στη Γερμανία, έπειτα από εντολή της μητέρας του θύματος.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κτηνοτρόφος πυροβόλησε από πολύ κοντινή απόσταση, καθώς και ότι πρώτα σκότωσε το βρέφος μετά τη μητέρα και ύστερα αυτοκτόνησε.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται συγγενείς και τοπική κοινωνία. 

Στο μεταξύ, ως ψυχρό και κυνικό χαρακτηρίζουν μάρτυρες τον δράστη. 

Ιδιοκτήτης καφενείου και οικογενειακός φίλος του ζευγαριού της Καβάλας σημείωσε μιλώντας στον Ant1 πως υπήρχε ένταση στη σχέση του 56χρονου με την εν διαστάσει σύντροφό του.

Σημείωμα του αυτόχειρα έλεγε ότι «εδώ αρχίζει η αγάπη μας και εδώ τελειώνει».

Οι μαρτυρίες

«Η Άννα τον ακολούθησε γιατί δεν περίμενε να το κάνει αυτό και ας την είχε απειλήσει στο παρελθόν. Της έλεγα «Άννα μην πας «και εκείνη μου απάντησε πως «δεν θέλω να του χαλάσω το χατίρι, μην τον εξαγριώσω». Επέμεινα να μην πάει μαζί του αλλά εκείνη μου είπε πως αν δεν γυρίσει σε μια ώρα να την πάρω τηλέφωνο στο κινητό και να πάω να την πάρω μαζί με τον άντρα μου», λέει γειτόνισσα.

«Δεν περίμενα ούτε μία ώρα, την κάλεσα, αλλά αυτός το έκανε αμέσως. Πήρα τηλέφωνο μετά από περίπου 40 λεπτά και δεν απαντούσε. Η Άννα ήταν ένα κορίτσι μορφωμένο, παρά πολύ καλό, που νόμιζε ότι όλος ο κόσμος είναι σαν αυτήν.

Αυτός ήταν ένας άξεστος, αγροίκος», αναφέρει, σημειώνοντας ότι η Άννα είχε ζητήσει πριν από λίγο καιρό βοήθεια από την αστυνομία, καθώς δεχόταν απειλές.

Η διαφωνία του κτηνοτρόφου με τη σύζυγό του για την επιμέλεια του παιδιού τους ήταν η αιτία πίσω από το άγριο έγκλημα στην Λεκάνη Καβάλας.

Αυτό αναφέρει το ethnos.gr. 

Την Πέμπτη έγινε το δικαστήριο για την επιμέλεια του βρέφους.

Τις σορούς του κτηνοτρόφου, της πρώην συντρόφου του και του μωρού τους εντόπισε μέσα σε μια λίμνη αίματος ο πρώτος ξάδελφος του δράστη.

Η νεκροψία – νεκροτομή στις σορούς της 31χρονης και του παιδιού θα γίνει σήμερα, Σάββατο.

«Της έλεγα μην πας σε αυτόν στο χωριό. Σπούδαζε στη Γερμανία και ήθελε να κάνει ένα βιβλίο για το πώς ζουν οι άνθρωποι στο χωριό και εκεί τον γνώρισε. Της έλεγα “πώς έμπλεξες με αυτόν;”. Στο τέλος μου είπε ότι “αυτό δεν ήταν αγάπη”. Είχαν τοξική σχέση. Τη ρωτούσα αν ήταν ευτυχισμένη και φοβόταν να μου πει την αλήθεια», είπε μιλώντας στην εκπομπή Tlive η μητέρα της 31χρονης.

Ο πατέρας του 56χρονου είπε ότι δεν είχε καθόλου επαφές με τον γιο του. 

«Δεν ξέρω τίποτα. Δεν μιλούσα με τον γιο μου, ούτε είχα δει το εγγονάκι μου. Δεν θα πάω στην κηδεία του», ήταν τα λόγια του.

Με πληροφορίες από Ant1, Open, Tlive

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα