Top

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πλ. Αριστοτέλους

Δείτε εικόνες και video από την εκδήλωση

Parallaxi
φωταγωγήθηκε-το-χριστουγεννιάτικο-δ-854165
Parallaxi

Πριν λίγα λεπτά φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο έλατο, ύψους 18 μέτρων, στην Πλ. Αριστοτέλους από τον Κωνσταντίνο Ζέρβα. Τα λαμπάκια άναψαν επίσημα απόψε και όλες τις ημέρες των γιορτών θα στέλνουν στους κατοίκους το μήνυμα της αισιοδοξίας, εν μέσω της πανδημίας.

Μάγεψαν μικρούς και μεγάλους η πλατεία κι ο άξονας της Αριστοτέλους, που φωταγωγήθηκαν με περίπου 350.000 γιορτινά λαμπιόνια, χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης, πριν από λίγο, από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, πλημμυρίζοντας ολόκληρη την πόλη με φως και αισιοδοξία εν όψει των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ξεχωριστή ατμόσφαιρα δημιούργησε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες της, καθώς και οι κόκκινοι πύργοι της πλατείας, που διαθέτουν φωτιστικό εξοπλισμό που ρυθμίζεται κεντρικά, με αποτέλεσμα τη συγχρονισμένη κίνηση φωτός.

Στην πλατεία Αριστοτέλους έχουν στηθεί δύο σπιτάκια σκανδιναβικού τύπου, εκ των οποίων το ένα θα αξιοποιείται για κοινωνικές δράσεις, ενώ από το δεύτερο θα ακούγονται χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Δείτε video και φωτογραφίες :

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα