Φωτιά – Κορινθία: Πυροσβέστης τραυματίστηκε στη μάχη με τις φλόγες – Η φωτιά σε μέτωπο 30 χιλιομέτρων

Διακομίστηκε τραυματισμένος στο κεφάλι, στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου

Parallaxi
φωτιά-κορινθία-πυροσβέστης-τραυματ-630189
Parallaxi

Ένας πυροσβέστης που επιχειρούσε για την κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς στις Κεχριές Κορίνθου που μαίνεται από χθες, τραυματίστηκε το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv, διακομίστηκε τραυματισμένος στο κεφάλι, με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Νωρίτερα ο Νίκος Χαρδαλιάς ζήτησε την  ενεργοποίηση της υπηρεσίας Copernicus/Emergency Management Service – Mapping της Ευρωπαϊκής Ενωσης, με σκοπό την παραγωγή χαρτογραφικών προϊόντων και δεδομένων για την περιοχή Κεχριές Κορίνθου,

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε ότι προωθείται η εκκένωση του Σοφικού Κορινθίας, σύμφωνα με την περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς, όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, ενημερώθηκε ότι η φωτιά που ξέσπασε στις Κεχριές αναπτύσσεται σε μέτωπο 30 χιλιομέτρων.

Επίσης, σύμφωνα με την περιφέρεια Πελοποννήσου, «σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η περιοχή της ανατολικής Κορινθίας, στην οποία -παρά προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων- συνεχίζει και σήμερα Πέμπτη , για δεύτερη ημέρα, να καίει η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες στις Κεχριές.»

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα