Φωτιά Κρυονέρι: Στην Ασφάλεια Αττικής 40χρονος ύποπτος

Κάτοικοι κατήγγειλαν ως ύποπτη τη στάση και τη συμπεριφορά του - Προσαγωγή και στη Φωκίδα

Parallaxi
φωτιά-κρυονέρι-στην-ασφάλεια-αττικής-40-755767
Parallaxi

Στα γραφεία της Ασφάλειας Αττικής προήχθη το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Αυγούστου ένας 40χρονος, ύποπτος εμπρησμού για τη φωτιά στο Κρυονέρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου, οι κάτοικοι κατήγγειλαν ως ύποπτη τη στάση και τη συμπεριφορά του άντρα, και, από την Ασφάλεια Αττικής έκριναν ότι έπρεπε να γίνει περαιτέρω έλεγχος της παρουσίας του στην περιοχή. Μέχρι αυτή την ώρα παραμένει άγνωστο το που θα καταλήξει η έρευνα, αλλά ο 40χρονος βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία της ασφάλειας και εξετάζεται.

Προσαγωγή και στη Φωκίδα

Για τη φωτιά της Φωκίδας, οι αστυνομικές αρχές έχουν προσαγάγει ένα άτομο, το οποίο σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες εκτελούσε θερμές εργασίες στην περιοχή.

Την ίδια ώρα κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής έχει μεταβεί στον Πύργο ώστε να ενισχύσει τις προσπάθειες για τον εντοπισμό ενός ατόμου που συνδέεται με το πύρινο μέτωπο της Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ από αστυνομικές πηγές, χειριστής πυροσβεστικού ελικοπτέρου εντόπισε άτομο να κινείται ύποπτα κατά την έναρξη των πυρκαγιών στην περιοχή, κάτι που επιβεβαιώνεται και από μάρτυρες. Μάλιστα, οι αρχές θεωρούν ότι πολλές πύρινες εστίες ξεκίνησαν κατά μήκος του οδικού άξονα που κινούταν το ύποπτο άτομο.

Πληροφορίες: ethnos.gr, ΕΡΤ

Δείτε επίσης

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα