Φόβοι για πάνω από 60 νεκρούς – Ανεβαίνει ο αριθμός όσο περνάει η ώρα

Δεν έχει σταματημό η τραγωδία.

Parallaxi
φόβοι-για-πάνω-από-60-νεκρούς-ανεβαίνε-345100
Parallaxi

Σε πλήρη εξέλιξη αυτή την ώρα βρίσκονται οι έρευνες των αρχών στις πληγείσες περιοχές με την πυροσβεστική υπηρεσία και την αστυνομία να εισέρχονται στα καμένα χτίσματα. 

Μέχρι στιγμής τα επιβεβαιωμένα από τις αρχές στοιχεία κάνουν λόγο για 50 νεκρούς, 156 τραυματίες, 11 διασωληνωμένους και 16 παιδιά εκτός κινδύνου.

Η τραγωδία συνεχίζει να δείχνει το σκληρό πρόσωπό της καθώς όπως μεταδίδεται από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ οι αρχές έρχονται αντιμέτωποι με σορούς εγκλωβισμένων ανθρώπων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδονται στα Μέσα, πριν από λίγο στην περιοχή Μάτι, οι διασώστες εντόπισαν απανθρακωμένες μία μητέρα ένα κοριτσάκι εντός καμμένου σπιτιού.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ραφήνας “οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 60” όπως ανέφερε πριν από λίγα λεπτά στον ΣΚΑΪ. 

Νωρίτερα ο δήμαρχος Ραφήνας ανέφερε στην ΕΡΤ:

“οι νεκροί θα αυξηθούν, σιγά σιγά θα αποκαλυφθούν κι άλλοι. Έχουν καεί πάνω από 1000 σπίτια. Δεν έχουν ελεγχθεί ακόμα όλα τα σπίτια  εκείνο που προέχει είναι να σβηστούν όσες εστίες ακόμα υπάρχουν. ο στρατός να προστατεύσει ό, τι έχει μείνει για να μη γίνει πλιάτσικο, να προστατεύσουμε τους διασωθέντες. Βρήκαμε ξενοδοχεία στην Αθήνα για να μείνουν”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα