Ελλάδα

Γιαμαρέλλου: Σε μια εβδομάδα οι αποφάσεις για τα σχολεία

Τις τελευταίες μέρες ο δείκτης R είναι κάτω από το 1.

Parallaxi
γιαμαρέλλου-σε-μια-εβδομάδα-οι-αποφάσ-644119
Parallaxi

Με το που έγινε γνωστό πως τα καταστήματα θα ανοίξουν οι καταναλωτές άρπαξαν τα τηλέφωνα και άρχισαν να κλείνουν ραντεβού για να πάνε να δοκιμάσουν τα πάντα: από παπούτσια και παντόφλες, μέχρι εσώρουχα και νυφικά.

Οι καταστηματάρχες θέλουν να δούνε έσοδα στο ταμείο τους αλλά και να ανανεώσουν το εμπόρευμα τους. Οι καταναλωτές θέλουν να ξαναζήσουν στιγμές κανονικότητας που πάντως δεν θα είναι όπως παλιά.

Μετά από κάθε ραντεβού, ό,τι έχουν δοκιμάσει οι πελάτες ακόμα και στο σύντομο χρόνο που θα είναι στο κατάστημα θα απολυμαίνεται για να είναι έτοιμο για τον επόμενο πελάτη.

Απολύμανση θα γίνεται και στο δοκιμαστήριο προκειμένου να μπορούν να ψωνίσουν με ασφάλεια οι καταναλωτές και για αυτό θα υπάρχει και κάποιος νεκρός χρόνος μεταξύ των ραντεβού.

Το τηλέφωνο έχει αρχίσει να χτυπάει για τα ραντεβού επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού. Το πρόβλημα πλέον είναι ποιος θα καταφέρει να κλείσει τα περισσότερα ραντεβού και να εξυπηρετήσει.

Οι πελάτες πάντως θα πρέπει να ξέρουν πως στα ραντεβού τους θα πρέπει να είναι σύντομοι αφού θα υπάρχει χρονικό όριο παραμονής σε κάθε κατάστημα 2 ωρών που θα προκύπτει από το sms που θα έχουν στείλει, ενώ και το πρόστιμο είναι πιο τσουχτερό πλέον στα 500 ευρώ

Γιαμαρέλλου: Σε μια εβδομάδα οι αποφάσεις για τα σχολεία

Η καθηγήτρια Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας, Ελένη Γιαμαρέλλου, εξήγησε ότι το άνοιγμα της αγοράς ήταν μια δύσκολη απόφαση για την Επιτροπή, η οποία συνεδρίαζε επί περίπου 4 ώρες.

Η Επιτροπή των ειδικών έπρεπε να ζυγίσει δύο δεδομένα: από τη μια να σταθούν στην οικονομία και από την άλλη να μην υπάρξει επιδείνωση στους επιδημιολογικούς δείκτες.

Όπως είπε, τις τελευταίες μέρες ο δείκτης R είναι κάτω από το 1. Ωστόσο, υπάρχει πρόβλημα με την Αττική και ειδικά με το κέντρο της Αθήνας.

Τα καταστήματα θα λειτουργήσουν με 1 πελάτη ανά 25 τμ., όπως είπε.

Η κ. Γιαμαρέλλου ανέφερε ότι δεν συζητήθηκε στην Επιτροπή το άνοιγμα των χιονοδρομικών κέντρων.

Τέλος, αποκάλυψε ότι την άλλη Παρασκευή θα γίνει η συνεδρίαση για το άνοιγμα των υπόλοιπων σχολικών βαθμίδων.

Πηγή: Mega

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα