Γιαννάκος: Σε δέκα μέρες καταρρέει το ΕΣΥ – Έκαναν ζημιά οι αρνητές της μάσκας στη Θεσσαλονίκη

Δραματικές προβλέψεις από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ

Parallaxi
γιαννάκος-σε-δέκα-μέρες-καταρρέει-το-ε-546598
Parallaxi

Στη Θεσσαλονίκη ώστε να πραγματοποιήσει επισκέψεις στα νοσοκομεία της πόλης βρίσκεται ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μ. Γιαννάκος.

Μετά το τέλος της επίσκεψης του στο Ιπποκράτειο, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ σε δηλώσεις του έκανε λόγο για τραγική κατάσταση στη Θεσσαλονίκη.

«Πριν ξεκινήσει την εφημερία του το Ιπποκράτειο, είχε 130 περιστατικά, έστειλε 20 στον Άγιο Παύλο προκειμένου να ανταπεξέλθει στην εφημερία. Μέχρι σήμερα το πρωί εισήχθησαν 67 περιστατικά και 24 ύποπτα τα οποία εμφανίζουν όλα τα συμπτώματα του κορωνοϊού. Το νοσοκομείο έχει 180 κλίνες και έχει παραπάνω από 180 περιστατικά» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Ενημερωθήκαμε ότι ετοιμάζονται από το Σάββατο να γίνουν αεροδιακομιδές περιστατικών για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, όμως ο ιός εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και εκεί δεν υπάρχουν ΜΕΘ. Ως εκ τούτου, σε 10 μέρες όπως πάμε το Ε.Σ.Υ. θα ηττηθεί από τον κορωνοϊο για αυτό θα πρέπει όλοι μας με αίσθημα κοινωνικής και ατομικής ευθύνης να τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας».

Ο κ. Γιαννάκος αναφέρθηκε και στην περίπτωση ενός ασθενούς που πήγε στο Θεαγένειο, αλλά επειδή έκλεισε η Παθολογική κλινική του είπαν να πάει στον ιδιωτικό τομέα ο οποίος συνεργάζεται με το Δημόσιο.

«Πήγε να κάνει τη θεραπεία του, έκανε τεστ κορωνοϊού και τον χρέωσαν 140 ευρώ συν τις χρεώσεις που έγιναν για τις εξετάσεις αλλά και τη θεραπεία που έκανε. Αυτό, δεν είναι επίταξη και συνεργασία. Δεν μπορεί αυτοί να είναι μαυραγορίτες την ώρα του πολέμου και το δημόσιο Σύστημα να πολεμάει τον ιό».

Τέλος, εξέφρασε την άποψη του, ότι οι αρνητές της μάσκας έκαναν ζημιά στη Θεσσαλονίκη.

«Οι αρνητές της μάσκας έχουν κάνει μεγάλη ζημιά στη Θεσσαλονίκη με τις απόψεις που διακινούν ακόμη και τώρα. Όχι μόνο με τις διαδηλώσεις αλλά και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τους καλούμε να έρθουν στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης να δουν το μέγεθος της ζημιάς που έχουν προκαλέσει».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα