Ελλάδα

Γιώργος Γεωργίου: Όσα είχε εξομολογηθεί για την ασθένεια και το θάνατο του γιου του

Ο γνωστός αθλητικός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, που έφυγε από τη ζωή, είχε μιλήσει πριν κάποια χρόνια για το θάνατο του γιου του από σπάνια νόσο.

Parallaxi
γιώργος-γεωργίου-όσα-είχε-εξομολογηθ-1016211
Parallaxi

Έφυγε από τη ζωή σήμερα σε ηλικία 71 ετών ο Γιώργος Γεωργίου.

Ο γνωστός αθλητικός δημοσιογράφος και παρουσιαστής είχε μιλήσει πριν κάποια χρόνια στην Ελεονώρα Μελέτη για το θάνατο του γιου του, Τάσου, από τη σπάνια νόσο «Αταξία του Φρίντριχ».

Τον Οκτώβριο του 2019, ο Γιώργος Γεωργίου είχε βρεθεί στο πλατό της εκπομπής «Μεσάνυχτα» που προβλήθηκε στον ALPHA και είπε πει: «Ο γιος μου “έφυγε” από τη ζωή εξαιτίας μιας σπάνιας νόσου. Όταν η πρώτη μου γυναίκα έμαθε ότι η ασθένεια του γιου μας δεν έχει επιστροφή, πήγε να αυτοκτονήσει. Σηκώθηκα το πρωί, είδα τα μαλλιά μου άσπρα, έτρωγα ψίχα ψωμί και έσπαγαν τα δόντια μου από τη στεναχώρια. Η μεγάλη πληγή για μένα ξέρεις ποια ήταν; Τον κοίταζα και έλεγα “τι αισθάνεται αυτό το παιδί μέσα του;”. Δεν τον ρώτησα ποτέ. Ούτε αυτός μου το είπε, αλλά καταλάβαινα τι ψυχολογικά είχε μέσα του».

Είχε επίσης εξομολογηθεί: «Η πρώην σύζυγός μου ήταν ηρωίδα, ζούσε επί 15 χρόνια έναν Γολγοθά. Είχα πάει στο νοσοκομείο και έκανα εγχείρηση προστάτη. Είχα τους ορούς, τα ράμματα… Με πήρε η Μαρία, Σάββατο βράδυ, και μου είπε ότι το παιδί είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και είναι στο νοσοκομείο. Τη Δευτέρα το πρωί, βγάζω τους ορούς μόνος μου, λέω στον γιατρό να μου κόψει τα ράμματα και έφυγα και πήγα στο “Τζάνειο”, ήταν στην εντατική. Στις 5 το απόγευμα, μου λέει ο γιατρός “δεν είναι θέμα ημερών, είναι θέμα ωρών πια”, στις 8 παρά 20 πέθανε. Πήγα στις 5, ήταν σε κώμα, απλά τον είδα και 8 παρά 20 πέθανε. Έξι μήνες μετά τον θάνατο του γιου μου, έπαθα ανακοπή. Όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο, το πρώτο πρόσωπο που είδα, ήταν της κόρης μου που με παρακαλούσε να μην πεθάνω».

Δείτε τη συνέντευξη του Γιώργου Γεωργίου στην Ελεονώρα Μελέτη:

Πηγή: Alpha 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα