Ελλάδα

Γκάγκα: 70 στους 73 νοσηλευομένους είναι ανεμβολίαστοι σε Θεσσαλονίκη και Δυτική Μακεδονία

Στοιχεία που προβληματίζουν στις ήδη κοκκινισμένες περιοχές

Parallaxi
γκάγκα-70-στους-73-νοσηλευομένους-είναι-α-827479
Parallaxi
Πηγή: Sooc

Στοιχεία που προβληματίζουν και εντείνουν την ανησυχία για τη Β. Ελλάδα έδωσε για τον κορονοϊό η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα κατά την ενημέρωση την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου. Οι περισσότεροι ασθενείς με κορoνοϊό που νοσηλεύονται σήμερα (21/10) στα νοσοκομεία της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, είναι ανεμβολίαστοι, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Μίνα Γκάγκα.

Οι νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ στην 3η ΥΠΕ (Δυτική Μακεδονία και μισά νοσοκομεία Θεσσαλονίκης) είναι 73 και από αυτούς οι περισσότεροι 70 στον αριθμό είναι ανεμβολίαστοι και μόνο οι 3 εμβολιασμένοι. Στην 2η κάρτα που αφορά την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη από τους 50 σε ΜΕΘ οι 47 είναι ανεμβολίαστοι.

Σε ό,τι αφορά στην 3η ΥΠΕ από τους 22 νοσηλευομενους με μάσκα υψηλής ροής οξυγόνου οι 18 (81,8%) είναι ανεμβολίαστοι και οι 4 (18,2%) εμβολιασμένοι. Αντίστοιχα στην 4η ΥΠΕ από τους 35 νοσηλευομενους με μάσκα υψηλής ροής οξυγόνου οι 27 (77,1%) είναι ανεμβολίαστοι και οι 8 είναι εμβολιασμένοι.

Ίδια εικόνα παρουσιάζεται και στις υπόλοιπες κάρτες που παρουσίασε η Μίνα Γκάγκα με το κόκκινο χρώμα να εμφανίζει το μεγάλο ποσοστό των ανεμβολίαστων σε αυτές τις περιοχές

Πληροφορίες από ethnos.gr

Διαβάστε επίσης:

Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα