Top

Γλυκά Νερά: Σπαραγμός στο τελευταίο “αντίο”- Σε ανοικτή γραμμή οι δράστες με τον τσιλιαδόρο

Τα νεότερα για τις έρευνες της στυγνής δολοφονίας.

Parallaxi
γλυκά-νερά-σπαραγμός-στο-τελευταίο-α-759928
Parallaxi

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η κηδεία της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε άγρια μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Τόσο ο σύζυγος, όσο και στενοί του συγγενείς και πολλοί από εκείνους που γνώρισαν στην Αλόννησο την 20χρονη Καρολάιν, προσπαθούσαν μετά βίας να κρατηθούν όρθιοι.

Όπως μετέδωσε το Mega, η άφιξη του 32χρονου συζύγου με ελικόπτερο αγκαλιά με την κορούλα του, τα βήματα της μητέρας της 20χρονης στο πλοίο που τη μετέφερε από τον Βόλο στην Αλόννησο, η οδύνη στα πρόσωπα των στενών συγγενών της στο κατάστρωμα, αλλά και τα σπαρακτικά δάκρυα συγγενών και οικογενειακών φίλων μετέπειτα στο λιμάνι του νησιού, έκαναν το κλίμα ακόμα πιο βαρύ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, στη χώρα του νησιού, πρόσωπα θλιμμένα και ο πόνος την περισσότερη ώρα βουβός.

Στο στεφάνι του συζύγου της, γραμμένο και το όνομα της μικρής κορούλας τους. Δίπλα λίγα λουλούδια από συμμαθητές και τη διεύθυνση του σχολείου που πήγαινε. Όλοι στα μαύρα, δακρυσμένοι, σε ένα νησί που παραμένει συγκλονισμένο από το μεγάλο κακό.

Λόγια παρηγοριάς για τον σύζυγο της Καρολάιν που επέζησε στη ληστεία μετά φόνου, ήταν αδύνατον να ειπωθούν. «Είμαι πολύ τυχερός που σε γνώρισα, είμαι πολύ τυχερός που με αγάπησες, είμαι πολύ τυχερός που ήρθες στη ζωή μου», είπε μεταξύ άλλων στον επικήδειό του ο σύζυγος της αδικοχαμένης 20χρονης.

https://www.youtube.com/watch?v=e6of_YnXO6k

Oι έρευνες 

Όπως μετέδωσε το Open, ξεκίνησε νέα έρευνα μετά την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών.

Υπενθυμίζεται ότι, η ΕΛ.ΑΣ. θα συλλέξει όλα τα δεδομένα από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας τις συγκεκριμένες ώρες που έγινε το έγκλημα.

Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εγκληματίες είχαν ανοιχτή επικοινωνία με τον τσιλιαδόρο τους και τα στοιχεία αυτά θα τους βοηθήσουν ιδιαίτερα στην ερευνά τους.

Στην έρευνα θα βοηθήσει το γεγονός ότι η περιοχή είναι αραιοκατοικημένη.

Η λίστα της ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί θα δουν σε αρχικό στάδιο πόσοι από τους 30 συγκεκριμένους σκληρούς ποινικούς παραμένουν ακόμα φυλακισμένοι και να προχωρήσουν σε έρευνα ώστε να διαπιστώσουν εάν κάποιοι από αυτούς σχετίζονται με τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Πώς διέφυγαν τελικά οι δολοφόνοι

Ένα από τα στοιχεία που διερευνούν οι Αρχές αφορά τον τρόπο που προσέγγισαν αλλά και διέφυγαν οι αδίστακτοι δολοφόνοι.

Όπως εκτιμούν, πλέον, οι αστυνομικοί, οι δράστες έφτασαν στο σπίτι πεζοί, καθώς το όχημά τους ήταν αρκετά μακριά από τον τόπο του εγκλήματος.

Προκειμένου, δε,  να μην κινήσουν την υποψία κανενός κατοίκου της αραιοκατοικημένης περιοχής -με τη στάθμευση ενός αγνώστου οχήματος στους ερημικούς δρόμους- το άφησαν σε κάποιο πολυσύχναστο σημείο.

Οι Αστυνομικοί ψάχνουν από κάμερες της ευρύτερης περιοχής να βρουν στοιχεία που αφορούν στον τρόπο προσέγγισης και διαφυγής των δραστών καθώς έτσι μπορεί να οδηγηθούν γρηγορότερα στους δράστες.

Με πληροφορίες από Mega / in.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα