Ελλάδα

Γονιός 7χρονης μαθήτριας: «Την έδεσαν και τη φίμωσαν στις τουαλέτες του σχολείου»

Ο γονέας μαθήτριας της δημοτικού σχολείου καταγγέλει περιστατικό βίας στο σχολείο.

Parallaxi
γονιός-7χρονης-μαθήτριας-την-έδεσαν-κ-953227
Parallaxi

Ανατριχίλα προκαλεί ένα νέο περιστατικό σχολικού εκφοβισμού με θύμα μια 7χρονη μαθήτρια, που σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα της, βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου της.

Ο γονέας μαθήτριας της δημοτικού σχολείου των Βορείων Προαστίων της Αττικής μίλησε στο Mega και υποστήριξε ότι η μαθήτρια της Α’ Δημοτικού, βρέθηκε «δεμένη και φιμωμένη με ταινία στο στόμα»! Ο ίδιος μετέβη στο σχολείο, και ανέφερε πως η κόρη του εντοπίστηκε από κάποια κορίτσια, στις τουαλέτες του σχολείου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ούτε η διεύθυνση του σχολείου ούτε κάποιος εκπαιδευτικός τον ενημέρωσαν.

Ο γονέας ανέφερε πως το περιστατικό έλαβε χώρα δύο ώρες πριν λάβει την ενημέρωση. Υποστήριξε πως δύο – τρία παιδιά μεγαλύτερα από την κόρη του προχώρησαν σε αυτή την ειδεχθή πράξη. Υπογράμμισε πως το παιδί είναι καλά σωματικά.

Κατήγγειλε ακόμη πως δεν έλαβε ενημέρωση από το σχολείο, αλλά έμαθε τα όσα συνέβησαν από την ίδια την κόρη του στο σχόλασμα.

Όπως λέει ο πατέρας της 7χρονης, όταν πήγε στο σχολείο για να πάρει την κόρη του, η μικρή του είπε: «δε θέλω να σας μιλήσω εδώ, πάμε να σας τα πω στο σπίτι».

«Σωματικά είναι καλά, αν εξαιρέσει κανείς το σημάδι από την ταινία που έχει στο μάγουλο. Δεν έχει συμβεί κάτι άλλο».

«Κινούμε τις νόμιμες διαδικασίες»

«Είμαστε σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να καταφέρουμε να βρούμε μια λύση σε όλο αυτό», είπε ο πατέρας της μαθήτριας, τονίζοντας ότι έχει ξεκινήσει να καταθέτει μηνύσεις εις βάρος όλων των υπευθύνων.

πηγή ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα