10ο Πανελλήνιο Αρρυθμιολογικό Συνέδριο: Νέα δεδομένα στις εξελίξεις στην αρρυθμιολογία

Στις 27-28 Σεπτεμβρίου 2024, στην Αθήνα το συνέδριο

Parallaxi
10ο-πανελλήνιο-αρρυθμιολογικό-συνέδρι-1216994
Parallaxi

Το 10ο Πανελλήνιο Αρρυθμιολογικό Συνέδριο συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια επιτυχημένων διοργανώσεων και θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στις 27-28 Σεπτεμβρίου 2024, στην Αθήνα.

Το Συνέδριο θα συγκεντρώσει διακεκριμένους καρδιολόγους από την Ελλάδα, οι οποίοι θα παρουσιάσουν και θα συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στην κολπική μαρμαρυγή, τις συσκευές βηματοδότησης και απινίδωσης, καθώς και νεότερα δεδομένα στις μυοκαρδιοπάθειες και αρρυθμίες.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται τραπέζια με ενδιαφέροντα κλινικά περιστατικά, που αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των κλινικών καρδιολόγων, με στόχο τη βελτίωση της κλινικής τους πρακτικής και την ανταλλαγή εμπειριών. Ιδιαίτερα, η συζήτηση για τα νεότερα δεδομένα στη θεραπεία της κολπικής μαρμαρυγής και η παρουσίαση των τελευταίων τεχνολογιών στους βηματοδότες και απινιδωτές θα αποτελέσουν σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος.

Οι πρόεδροι του Συνεδρίου, Απόστολος Κατσίβας και Μιχάλης Εφραιμίδης, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους σε όλους τους συμμετέχοντες και ελπίζουν σε μία ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση.

Περισσότερες πληροφορίες, εγγραφή και πρόγραμμα πατήστε εδώ.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα