Ελλάδα

300 άνθρωποι έγραψαν σήμερα μια αγωνιστική σελίδα στην ιστορία της Πάρου

Συγκεντρώθηκαν στην παραλία «Σάντα Μαρία» και έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα διεκδικώντας τα... αυτονόητα!

Parallaxi
300-άνθρωποι-έγραψαν-σήμερα-μια-αγωνιστι-1036483
Parallaxi

Συνεχίζουν οι έντονες αντιδράσεις κατοίκων νησιών στα φαινόμενα κατάληψης και καταπάτησης των παραλιών από χιλιάδες ομπρελοκαθίσματα.

Στην Πάρο το πρωί της Κυριακής, 300 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην παραλία «Σάντα Μαρία» και έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα διεκδικώντας τα… αυτονόητα!

Ο Χρίστος Γεωργούσης στη σχετική ανάρτησή του σημειώνει:

300 πολίτες στη Σάντα Μαρία!

Ας έρθει η αστυνομία να με πιάσει!

Μετρήσαμε 250 και 50 κατέφθασαν αργότερα στην παραλία της μικρής Σάντα Μαρίας. Υπολογίσαμε την προσέλευση λόγω κα΄σωνα σε 150 ανθρώπους, είχαμε 300! Παρόντες ο τέως δήμαρχος Κώστας Αργουζής, ο Έπαρχος Κώστας Μπιζάς, ο Κώστας Ροκονίδας με συμβούλους της μειοψηφίας και πολλοί άλλοι. Πολυπληθή παρουσία είχε και η Οικολογική Ομάδα του “Αρχίλοχου”. Παρούσα και η αστυνομία που την είχαμε καλέσει για την αποφυγή κάθε παγίδας. Άπλωσαν οι φίλοι μας όλοι τις πετσέτες μπροστά στις πολυθρόνες ή πιο πέρα και κολύμπησαν. Ενδιαφέρον έχουν πολλά που θα τα κουβεντιάσουμε σε επόμενες συναντήσεις, αλλά αξίζει αυτή εδώ η κουβέντα με τον επιχειρηματία.

-Είστε παράνομος, δεν έχετε άδεια. -Το ξέρω! -Επομένως πρέπει να πάρετε τις πολυθρόνες και να καθαρίσετε την παραλία. -Ας έρθει η αστυνομία να με πιάσει!

Αυτό το αφιερώνουμε στην πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Θα επανέλθω και αύριο και θα το επαναλάβω.

Ευχαριστούμε όλους που έγραψαν μια σελίδα αγωνιστική στην ιστορία του νησιού και στη δική τους ιστορία. Όσους έχουν συμφέροντα τους καταλαβαίνουμε, αλλά δεν τους δικαιολογούμε. Οι ελάχιστοι αντιπολιτευόμενοι που δεν έχουν συμφέροντα, καλό είναι να ακονίσουν λιγάκι το μυαλό τους και να μη λένε αρλούμπες, οι καημένοι. Έχουμε και πρόβλημα προχωρημένης ανοησίας. Δεν το ξέρουν πως χάνουν, δεν βοηθά η κρίση τους!

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα