Ελλάδα

32χρονη καταγγέλλει βιασμό από τέσσερις άνδρες, μετά από «ραντεβού» μέσω social

Ανατριχιαστική περιγραφή της κοπέλας στην Αστυνομία, που αναζητεί τους δράστες

Parallaxi
32χρονη-καταγγέλλει-βιασμό-από-τέσσερι-1104512
Parallaxi

Θύμα βιασμού από 4 αγνώστους έπεσε, σύμφωνα με την καταγγελία της, μία 32χρονη στη Βοιωτία.

Η 32χρονη κατήγγειλε ότι στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης πήγε με το μηχανάκι της στην παραλία του Αγ. Ισιδώρου, προκειμένου να συναντήσει έναν άγνωστο άντρα με τον οποίο είχε κλείσει ραντεβού και τον οποίο είχε γνωρίσει το προηγούμενο βράδυ μέσα από συνομιλία της σε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης.

Κάποια στιγμή και ενώ δεν συναντήθηκε τελικά με τον άγνωστο άνδρα και ενώ ήταν επί της παραλιακής οδού, τέσσερις άγνωστοι δράστες που ήταν σε ένα επαγγελματικό βαν, χρώματος μαύρου, βγήκαν από το όχημα και ο ένας εξ αυτών, αφού της έκλεισε με την βία το στόμα και τα μάτια, με την συνδρομή των υπολοίπων τριών, την επιβίβασαν παρά την θέλησή της στο όχημα.

Οι απαγωγείς της, την μετέφεραν σε άγνωστη ερημική τοποθεσία, περίπου δέκα λεπτά από το σημείο της αρπαγής. Την κατέβασαν και την ανάγκασαν σε συνουσία με έναν εξ αυτών με τη χρήση σωματικής βίας.

Στη συνεχεία οι δράστες αφού την τοποθέτησαν εκ νέου εντός του οχήματος την εγκατέλειψαν σε σημείο, το οποίο βρισκόταν στα μισά περίπου της διαδρομής από το αρχικό σημείο που την είχαν αρπάξει, με την άτυχη γυναίκα να διαφεύγει πεζή.

Κατά τη στιγμή που την τοποθετούσαν στο όχημα μετά τον βιασμό της, ο ένας δράστης κρατούσε τα μάτια της κλειστά με μαντήλι, το οποίο κουνήθηκε ελαφρώς με αποτέλεσμα να κατορθώσει να δει στιγμιαία τον δράστη, ο οποίος ήρθε σε συνουσία μαζί της.

Σύμφωνα με την περιγραφή της, επρόκειτο για νεαρό άνδρα, καστανόξανθο, ψηλό, τον οποίο ωστόσο δεν θα μπορούσε να αναγνωρίσει σε ενδεχόμενη μελλοντική διαδικασία.

Παραγγέλθηκε με την διαδικασία του κατεπείγοντος η ιατροδικαστική εξέταση της παθούσης, από την Ι.Υ. Λαμίας.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα