Ελλάδα

Άγιοι Ανάργυροι: «Την άφησαν ανυπεράσπιστη» – Τι λέει ο πατέρας της 28χρονης

«Όλα πήγαν λάθος από την ΕΛ.ΑΣ.», δήλωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας για την υπόθεση

Parallaxi
άγιοι-ανάργυροι-την-άφησαν-ανυπεράσ-1142113
Parallaxi

Το δικό του μήνυμα έστειλε, την Παρασκευή (05/04), ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις του στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» του MEGA, ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα είπε: «Ο πόνος είναι ανείπωτος την παρούσα στιγμή προσπαθώντας να διαχειριστώ την τεράστια απώλειά μου. Δυστυχώς, η Κυριακή μου δεν θα γυρίσει πίσω. Ζητώ αυτό που δεν έκανε η Ελληνική Αστυνομία, που είχε καθήκον να προστατεύσει το κορίτσι μου. Όπως όλους τους πολίτες. Πλέον, να το κάνει η ελληνική δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. Τα κορίτσια πρέπει να μιλούν στην οικογένεια».

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Το κοριτσάκι μου, που το μεγάλωσα, δεν μου είχε πει όσα βίωνε τον τελευταίο καιρό για να μην με φέρει σε δύσκολη θέση. Το κορίτσι μου έκανε ότι έπρεπε να κάνει ως μία γυναίκα που απειλείται. Την έδιωξαν, την άφησαν ανυπεράσπιστη. Μόνη της ενώ απειλείτο. Βίωσε ειρωνεία και αδιαφορία τα τελευταία λεπτά της ζωής της».

Σταύρος Μπαλάσκας: «Όλα πήγαν λάθος από την ΕΛ.ΑΣ.»

Για τα επιχειρησιακά κενά της ΕΛ.ΑΣ. στην αντιμετώπιση της υπόθεσης της 28χρονης Κυριακής Γρίβα μίλησε, το Σάββατο (06/04), ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, και παραδέχθηκε ότι «όλα πήγαν λάθος από την πλευρά της Αστυνομίας».

Ειδικότερα, σε σχετικές δηλώσεις του στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» του MEGA, ο Σταύρος Μπαλάσκας δήλωσε: «Προφυλακίστηκε ο φονιάς της Κυριακής γιατί δεν έγινε πιστευτός, και προφυλακίστηκε με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Βγήκε στη δημοσιότητα και το ηχητικό του τι έγινε μετά τη δολοφονία του κοριτσιού όπου οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης φτάνουν στον τόπο της τραγωδίας και προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει γίνει και να “συμμαζέψουν” τους μάρτυρες».

Κατόπιν, ο ίδιος συμπλήρωσε: «Στην περίπτωση αυτή είχαμε ολιγωρίες και τραγικά λάθη. Τραγικές αποφάσεις και φάνηκε ότι ήταν προσχεδιασμένο από τον δράστη. Δεν αντέδρασε κάποιος από τους αστυνομικούς, δεν πήραν σωστές αποφάσεις και η Κυριακή δολοφονήθηκε μπροστά στα σκαλιά του ΑΤ. Όλα έγιναν λάθος, δεν δόθηκε η δέουσα προσοχή, παρ’ όλο που έχει γίνει ενημέρωση στην Αστυνομία για την κακοποίηση των γυναικών. Όλα ήταν λάθος, καμία υπηρεσιακή απόφαση δεν πάρθηκε βάσει πρωτοκόλλου».

Πηγή: ieidiseis.gr
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα