Ελλάδα

Αγρότες «εισέβαλαν» στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης για να δουν τον Αυγενάκη

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας στο σημείο.

Parallaxi
αγρότες-εισέβαλαν-στο-αεροδρόμιο-α-1113431
Parallaxi

Εισβολή στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν αγρότες σε μία προσπάθεια να συναντήσουν τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος νωρίτερα σήμερα ματαίωσε προγραμματισμένη συνάντηση που είχε μαζί τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, όταν οι αγρότες έμαθαν ότι ο υπουργός και ο υφυπουργός ακυρώνουν την προγραμματισμένη συνάντηση που είχαν στις 18:00 το απόγευμα με εκπροσώπους αγροτών, κτηνοτρόφων και μελισσοκόμων και τότε μπήκαν στα τρακτέρ που είχαν παρατεταμένα έξω από το ξενοδοχείο που θα γινόταν η συνάντηση και έφτασαν μέχρι το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης.

Όταν έφτασαν στο σημείο, προσπάθησαν να εισέλθουν στην αίθουσα αναχωρήσεων προκειμένου να συναντήσουν τον υπουργό και τον υφυπουργό. Εκεί περίμεναν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και άνδρες των ΜΑΤ και δεν τους επέτρεψαν την είσοδο.

Αυτή τη στιγμή οι αγρότες στο σημείο είναι οργισμένοι, καθώς θεωρούν μεγάλη προσβολή ότι περίμεναν περισσότερες από τέσσερις ώρες στο ξενοδοχείο για να πραγματοποιηθεί η συνάντηση και ο υπουργός και ο υφυπουργός αποχώρησαν από την περιοχή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του σταθμού, οι αγρότες σχεδιάζουν μετά από το συγκεκριμένο περιστατικό να σκληρύνουν άμεσα τη στάση τους και να προχωρήσουν νωρίτερα σε αποκλεισμούς τελωνείου, ενώ θα πραγματοποιήσουν νέες συσκέψεις για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα