Αλυσοδέθηκε στα κάγκελα ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου Άγιος Δημήτριος

Ο πρόεδρος προχώρησε στο να αλυσοδεθεί στα κάγκελα στην είσοδο του κτιρίου.

Parallaxi
αλυσοδέθηκε-στα-κάγκελα-ο-πρόεδρος-τω-375901
Parallaxi

Σε μια τρανταχτή κίνηση διαμαρτυρίας προέβη ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου ‘Άγιος Δημήτριος’, Δ. Μαυρόπουλος, καταγγέλλοντας τα προβλήματα του νοσοκομείου.

Ο πρόεδρος προχώρησε στο να αλυσοδεθεί στα κάγκελα στην είσοδο του κτιρίου από νωρίς το μεσημέρι. Με την κίνησή του αυτή, καταγγέλλει τις μετακινήσεις του νοσηλευτικού προσωπικού εντός του ιδρύματος, καθώς και τις ελλείψεις και την υποστελέχωση του υπάρχει, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, σε ποσοστό 25%.

Επίσης, στις καταγγελίες του κάνει αναφορά σε εκδικητικές μετακινήσεις υπαλλήλων μεταξύ κλινικών του νασοκομείου. Κάνοντας λόγο για συγκεκριμένη εργαζόμενη, η οποία είναι ινσουλινοεξαρτώμενη, αναφέρει πως έχει μεταφερθεί σε τομέα άκρως επιβλαβή για την υγεία της, χωρίς το πρόβλημα να εισακούγεται από την διοίκηση.

Επιπλέον, ο πρόεδρος, μαζί με το διοικητικό συμβούλιο, καταγγέλλουν ότι ανάμεσα στα άλλα προβλήματα, το νοσοκομείο διαθέτει ένα ασθενοφόρο το οποίο είναι σε λειτουργία, αλλά χωρίς προσωπικό για να το στελεχώσει.

Τις καταγγελίες διαψεύδει η διοίκηση του νοσοκομείου, που δηλώνει ότι το νοσηλευτικό προσωπικό είναι στελεχωμένο κατά 84%.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα