Αμαλιάδα: Θρίλερ με τέταρτο βρέφος που πέθανε παρουσία της 24χρονης

Νέα πληροφορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά βρέφη - ΒΙΝΤΕΟ

Parallaxi
αμαλιάδα-θρίλερ-με-τέταρτο-βρέφος-που-1014146
Parallaxi

Μια νέα πληροφορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει και τέταρτο νεκρό μωρό στα χέρια της 24χρονης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την εκπομπή LiveNews υπάρχει και τέταρτο νεκρό μωρό στα χέρια της 24χρονης.

Την ώρα που οι αρχές ερευνούν τρεις θανάτους βρεφών, μητέρα καταγγέλλει πως πολύ πριν πεθάνουν αυτά τα τρία παιδιά, το δικό της παιδί, ένα μωρό 6 μηνών, πέθανε εντελώς αναπάντεχα.

Πριν από τους τρεις θανάτους, τον Φεβρουάριο του 2021, μια φίλη της την κάλεσε να φυλάξει το μωρό της. Η 24χρονη πήγε και το παιδί ξημερώματα πέθανε στα χέρια της, κατά τις ίδιες πληροφορίες.

Η μητέρα του μωρού, μίλησε στην εκπομπή και εξήγησε ότι οι γιατροί της είχαν πει, πως το παιδί της πέθανε αιφνιδίως. «Δεν μας είπαν αιτία» σχολίασε. «Εγώ σαν μάνα που έχασα το παιδί μου στα χέρια της Ειρήνης θα το ψάξω», είπε η μητέρα μωρού και αναρωτήθηκε αν είναι και τα τέσσερα σύμπτωση. Σημείωσε δε πως όταν επικοινώνησαν, η Ειρήνη διατείνετο πως το παιδί ζούσε ενώ ήταν ήδη νεκρό.

«Με την Ειρήνη είμαστε φίλες, κουμπάρες. Της είπα να κρατήσει την κόρη μου γιατί είχα πάει μια βόλτα με τον σύντροφό μου», ανέφερε. Σύμφωνα με την ίδια, πριν βγει άλλαξε και τάισε το μωρό, ενώ του έδωσε και ένα φάρμακο για κάποιο πρόβλημα υγείας που είχε.

«Ένα συγκεκριμένο άτομο, το οποίο δεν θέλω να αναφέρω, πήρε και με ενημέρωσε ότι το παιδί “έφυγε” και πως της το είπε η Ειρήνη. Πήρε κατευθείαν ο σύντροφός μου και είπε στην Ειρήνη “πες μου τι έγινε με το παιδί” και γυρίζει και λέει “τίποτα αντράκο μου, το παιδί είναι μία χαρά”. Το παιδί ήταν πεθαμένο…», σύμφωνα με την μητέρα του.

Σύμφωνα με το MEGA και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, έχουν γίνει έρευνες για τα δύο παιδιά της γυναίκας που φέρεται να συνδέεται με τους θανάτους και τώρα θα ξεκινήσει μία νέα έρευνα για τα όσα συνέβησαν με το τρίτο παιδί, της φίλης της.

Από την έρευνα που έχει γίνει για τον θάνατο του πρώτου παιδιού, έχει βγει πόρισμα από τον ιατροδικαστή της Πάτρας, το οποίο λέει πως το μωρό 19 ημερών έφυγε από τη ζωή από διάμεση πνευμονίτιδα.

Για το δεύτερο παιδί υπάρχει εκκρεμότητα για τον γονιδιακό έλεγχο ενώ για το τρίτο παιδί(της φίλης της), που πέθανε τον Αύγουστο του 2023, υπάρχουν αναφορές πως πήγαν ζωντανό το μωρό στο νοσοκομείο.

Παρέμβαση του εισαγγελέα Πατρών για τους μυστηριώδεις θανάτους βρεφών στην Αμαλιάδα

Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης ζήτησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών για τον θάνατο τριών βρεφών σε Αχαΐα και Ηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η εισαγγελία εφετών Πατρών ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, έπειτα από σχετικά δημοσιεύματα για την υποθεση των θανάτων των τριών μωρών, την οποια θα διεξάγει πταισματοδίκης

Παράλληλα, έχει ζητηθεί μέσω της συνηγόρου των μητέρων, μέσω σχετικού αιτήματος, γονιδιακός έλεγχος που ίσως ρίξει φως στην υπόθεση.

Οι τρεις θάνατοι των μωρών ήταν διαδοχικοί, το 2022, το 2023 και τον Αύγουστο του 2024. Σύμφωνα με τις πληροφοριες, για τα δυο πρώτα μωράκια οι ιατροδικαστικές που έγιναν δεν έδειξαν εγκληματική ενέργεια.

Κατά την προανάκριση που έκαναν οι αστυνομικοί ληφθήκαν καταθέσεις ωστόσο η υποθεση, σε αυτή τη φάση, διερευνάται από τις δικαστικές αρχες.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα