Ελλάδα

Άμεση παρέμβαση εισαγγελέα για την Σοφία Νικολάου ζητάει ο Γιάννης Ραγκούσης

Μετά τη νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη.

Parallaxi
άμεση-παρέμβαση-εισαγγελέα-για-την-σο-511957
Parallaxi

Ο Τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης προχώρησε σε δηλώσεις, σχολιάζοντας τη νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για την Σοφία Νικολάου, ζητώντας μάλιστα άμεση παρέμβαση εισαγγελέα μετά τα στοιχεία που δημοσιοποίησε ο βουλευτής Χανίων.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε: 

«Μετά τα νέα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Παύλος Πολάκης για την αγορά πολυτελούς κατοικίας από την κ. Σοφία Νικολάου, θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, ο οποίος έχει στη διάθεσή του και το σχετικό πόρισμα του ΣΔΟΕ», σημείωσε σε ανακοίνωσή του ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στη συνέχεια απευθύνεται προς την ηγεσία της ΝΔ λέγοντας: «Η ΝΔ και ο πρόεδρός της, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλουν να τοποθετηθούν άμεσα και δημόσια».

«Η ΝΔ καλύπτει την κ. Νικολάου – Παίρνει πάνω της τη ζημία 2 εκατ. ευρώ του ελληνικού λαού»

«Η ΝΔ καλύπτει την κ. Νικολάου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Ραγκούσης και προσθέτει: «Αντί απαντήσεων για την ουσία των καταγγελιών μας, επιλέγει τον δρόμο των υπεκφυγών. Με τη σημερινή της ανακοίνωση η ΝΔ παίρνει πάνω της το σκάνδαλο “Νικολάου”, που προκάλεσε ζημιά τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ στον ελληνικό λαό την ίδια ώρα που η κ. Νικολάου αγόραζε πολυτελή κατοικία».

Κλείνοντας επαναλαμβάνει ότι «θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, ο οποίος έχει στη διάθεσή του και το σχετικό πόρισμα του ΣΔΟΕ».

Ωστόσο, ο Γιάννης Ραγκούσης δεν αναφέρθηκε στην υπόθεση του Παύλου Πολάκη, που έφερε σφοδρές αντιδράσεις στον πολιτικό χώρο, καθώς προχώρησε νωρίτερα σε κοινή του δήλωση με τον Θεόφιλο Ξανθόπουλο, για τον βουλευτή Χανίων.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα