Ελλάδα

Ανδρουλάκης σε Τσίπρα: Η παράσταση μίμησης του Ανδρέα τελείωσε

Τι απαντάει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου

Parallaxi
ανδρουλάκης-σε-τσίπρα-η-παράσταση-μίμ-946780
Parallaxi

Σφοδρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. Με ανάρτησή του κατηγορεί τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για «παράσταση» μιμητισμού του Ανδρέα Παπανδρέου σημειώνοντας παράλληλα ότι δεν αποδέχεται μαθήματα ιδεολογικής συνέπειας.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρει στην ανάρτησή του την οποία συνοδεύει από μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα μαζί με τον Πάνο Καμμένο το βράδυ των εκλογών του 2015:

«Η παράσταση μίμησης του Ανδρέα τελείωσε. κ. Τσίπρα. Σας παραθέτω μια μόνο εικόνα, που ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις.

«Προοδευτικά» μαθήματα δεν δέχομαι από τον αρχιτέκτονα της κυβερνητικής συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ-Ακροδεξιάς.

Στις επόμενες εθνικές εκλογές ο ελληνικός λαός θα αξιολογήσει και την ιδεολογική συνέπεια του καθενός μας».

Π. Τσαπανίδου: Ελπίζαμε το ΠΑΣΟΚ να είχε βγάλει τα συμπεράσματά του για τη συνεργασία του με τη ΝΔ, όπως έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ για τους ΑΝΕΛ

Άμεσα έδωσε απάντηση η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Πόπη Τσαπανίδου, στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη σχετικά με την την επίθεση που εξαπέλυσε στον Αλέξη Τσίπρα.

Αναλυτικά, η ίδια αναφέρει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν σε συμμαχία με τη Ν.Δ. του κ. Σαμαρά. Στην πορεία, ως γνωστόν, ο Αλέξης Τσίπρας συγκρούστηκε με τον Πάνο Καμμένο για τη Συμφωνία των Πρεσπών, επέμεινε στις αρχές του, αψήφησε το πολιτικό κόστος και άφησε μια σημαντική παρακαταθήκη για τον τόπο».

Αυτό αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, απαντώντας στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ., Νίκο Ανδρουλάκη. Τονίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει βγάλει τα συμπεράσματά του από τη συνεργασία του με τους ΑΝΕΛ», σχολιάζοντας πως «ελπίζαμε ότι και το ΠΑΣΟΚ θα έχει βγάλει τα δικά του από τη συνεργασία του με τη ΝΔ».

πηγή – ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα