Ανδρουλάκης: Θα αναλάβω πρωτοβουλίες για διαμόρφωση εναλλακτικής πρότασης διακυβέρνησης

Όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Parallaxi
ανδρουλάκης-θα-αναλάβω-πρωτοβουλίες-1110566
Parallaxi

Το δικό του σχόλιο έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης σχετικά με τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε:

«Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις ώστε η πολιτική να δίνει λύσεις, να συγκινεί και όχι να δημιουργεί απέχθεια», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Υπάρχει μια ισχυρή στροφή στην ακροδεξιά και στον ανορθολογισμό», πρόσθεσε, καλώντας όλες τις πλευρές και κυρίως την κυβέρνηση να προβληματιστούν.

Η ΝΔ έχει υποστεί μια βαριά ήττα, χάνοντας 14 μονάδες από τις εθνικές εκλογές, σημείωσε, λέγοντας ότι τιμωρήθηκε η αλαζονεία της, η ασυδοσία της και η διαφθορά. «Θα πάρω όλες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες με τις δυνάμεις της κοινωνίας, ώστε πριν τις επόμενες εκλογές να έχουμε διαμορφώσει την εναλλακτική διακυβέρνηση της χώρας», είπε, λέγοντας ότι το ΠΑΣΟΚ θέλει να έχει την πολιτική στο επίκεντρο.

Μέσα σε ένα χρόνο, είπε, αυξήσαμε σταθερά τα ποσοστά μας. «Σπάσαμε τη γαλάζια κυριαρχία στον χάρτη, πρασινίζοντας δύο νομούς της Κρήτης. Είμαστε δεύτερη δύναμη σε πολλούς νομούς της χώρας. Βεβαίως υπάρχει μεγάλη ασυμμετρία μεταξύ περιφέρειας και Αθήνας, την οποία έχουμε χρέος να ανατρέψουμε άμεσα, γιατί θέλουμε ξανά να πρωταγωνιστήσουμε».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα