Η απάντηση της Θ. Φωτίου για το παρκάρισμα σε οδηγό όδευσης τυφλών έξω από το Δημαρχείο

Δήλωση της Θ. Φωτίου για τα οχήματα των κοινωνικών υπηρεσιών που πάρκαραν πάνω σε οδηγό όδευσης τυφλών.

Parallaxi
η-απάντηση-της-θ-φωτίου-για-το-παρκάρισ-121376
Parallaxi

Με την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου συναντήθηκε χθες το απόγευμα στο δημαρχιακό μέγαρο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης και στο επίκεντρο βρέθηκε, μεταξύ άλλων, η δημιουργία του Πάρκου ΑμεΑ για όλους στην περιοχή της Τούμπας και συγκεκριμένα στο οικόπεδο του πρώην ορφανοτροφείου Μέγας Αλέξανδρος, στην οδό Γρ. Λαμπράκη.

Την ώρα που πραγματοποιούνταν η συνάντηση, δύο οχήματα από κοινωνικές υπηρεσίες που φέρονται να συνόδευαν την αναπληρώτρια υπουργό είχαν παρκάρει σε ράμπα τυφλών, έξω από το δημαρχειακό μέγαρο.

Απάντηση στο περιστατικό έδωσε σήμερα η Θ. Φωτίου:

«Με λύπη μου, διαπιστώνω σήμερα από δημοσιεύματα ότι, κατά τη διάρκεια της χτεσινής συνάντησής μου με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, οχήματα κοινωνικών υπηρεσιών ήταν παρκαρισμένα πάνω σε οδηγό όδευσης τυφλών στον περιβάλλοντα χώρο του δημαρχιακού μεγάρου της Θεσσαλονίκης», δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, απαντώντας σε σχετικά δημοσιεύματα.

«Πρόκειται για ένα ατυχές γεγονός. Θέλω, όμως, να διευκρινίσω, για να αποφευχθούν ενδεχόμενες παρεξηγήσεις, πως δεν πρόκειται για οχήματα που χρησιμοποίησα για τις μετακινήσεις μου, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν αποκλειστικά με όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας», διευκρίνισε η κ. Φωτίου.

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα