Αποδοκιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ την προσβλητική αναφορά της Ε. Αυλωνίτου για τον Κυρ. Μητσοτάκη

Αποδοκιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ τη σημερινή προσβλητική αναφορά.

Parallaxi
αποδοκιμάζει-ο-συριζα-την-προσβλητικ-349351
Parallaxi

Αποδοκιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ τη σημερινή προσβλητική αναφορά της Ελένης Αυλωνίτου, βουλευτή του, για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως έγραψε στο twitter η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ράνια Σβίγκου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάζει τη σημερινή προσβλητική δήλωση της Ε. Αυλωνίτου για τον Κ. Μητσοτάκη. Τέτοιες αναφορές δεν πρέπει να έχουν καμία θέση στην πολιτική αντιπαράθεση», έγραψε η κ. Σβίγκου στην ανάρτησή της.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε, μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1, με απρεπείς χαρακτηρισμούς τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ. Ήρθε σε αντιπαράθεση με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμο Γιακουμάτο σχετικά με την προ ημερών τοποθέτησή της σχετικά με ανθρώπους που πέθαναν επειδή δεν ήταν εκπαιδευμένοι, προβαίνοντας σε άσεμνους χαρακτηρισμούς.

Η επακόλουθη ανάρτηση της Ε. Αυλωνίτου

Τη λύπη της για τις «ατυχείς», όπως τις χαρακτηρίζει, εκφράσεις που χρησιμοποίησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, εκφράζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, με ανάρτησή της στο Facebook.

«Λυπάμαι βαθύτατα για τις ατυχείς εκφράσεις, που χρησιμοποιήθηκαν εκ μέρους μου σε τηλεοπτική εκπομπή, ως προς τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Ο πολιτικός μου λόγος δεν συνάδει με τέτοια ρητορική, ακόμη και σε περιπτώσεις έντονης αντιπαράθεσης», έγραψε η κ. Αυλωνίτου.

*Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα