Η αποστομωτική απάντηση πατέρα σε σχολείο για τις απουσίες του γιου του

Του έστειλαν επιστολή για τις απουσίες, δεν περίμεναν όμως αυτήν την αντίδραση.

Parallaxi
η-αποστομωτική-απάντηση-πατέρα-σε-σχο-351480
Parallaxi

Προ εκπλήξεως βρέθηκε το συμβούλιο του σχολείου του Ντέβον όταν αντίκρισε την απάντηση του πατέρα σε επιστολή που του είχε αποστείλει για τις απουσίες του γιου του.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας ο οποίος εντόπισε στην επιστολή ούτε ένα ούτε δύο αλλά επτά ορθογραφικά φαίνεται πως εκνευρίστηκε και γι αυτό σημείωσε και διόρθωσε τα λάθη με κόκκινο στιλό πάνω στο χαρτί.

Ο Daniel Moore αποκάλεσε το συμβούλιο του σχολείου «υποκριτές», ενώ είπε ότι θα επέστρεφε την επιστολή… γραμμένη σωστά.

Το συμβούλιο ζήτησε συγγνώμη για τα λάθη του, λέγοντας ότι για αυτά ευθυνόταν το εκτυπωτικό μηχάνημα.

Ο κύριος Μoore, φούρναρης, είχε πάρει την οικογένειά του διακοπές για μία εβδομάδα στην Μαγιόρκα της Ισπανίας τον Μάιο. Αργότερα, έλαβε από το σχολείο του γιου του την εν λόγω επιστολή.

Σε ανάρτησή του στο Facebook έγραψε “Σήμερα καλούμαστε να πληρώσουμε πρόστιμο επειδή πήραμε τον Τσάρλι να πάμε διακοπές. Δεν πρόκειται να προσποιηθώ ότι είμαι ειδικός στην ορθογραφία ή στη δαχτυλογράφηση, αλλά δεν είμαι και ο επικεφαλής εκπαίδευσης του Ντέβον.

“Αυτή η γυναίκα είναι υπεύθυνη για την εκπαίδευση της επόμενης γενιάς, την εκπαίδευση των παιδιών μας” είπε και πρόσθεσε “Θα πάω να πληρώσω το πρόστιμο χωρίς ερωτήσεις, αλλά θα στείλω πίσω την επιστολή διορθωμένη και βαθμολογημένη”.

Από τη μεριά του ο εκπρόσωπος του συμβουλίου δήλωσε “Χρησιμοποιούμε τελευταία ένα νέο σύστημα εκτύπωσης και δυστυχώς ορισμένα λάθη δεν διορθώθηκαν πριν από την αποστολή αυτής της επιστολής. Πρόκειται σίγουρα ένα ενοχλητικό λάθος και σίγουρα δεν θα επαναληφθεί”.

Σύμφωνα με στοιχεία του BBC το συμβούλιο του Ντέβον εξέδωσε 1.479 πρόστιμα σε γονείς επειδή δεν έστειλαν τα παιδιά τους στο σχολείο το 2016-17.

Πηγή: BBC

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα