Ελλάδα

Άρτα: Όσα δήλωσε μάρτυρας που είδε τον 38χρονο – «Τον είδα να είναι γεμάτος αίματα»

Φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκε η σορός του 65χρονου που δολοφονήθηκε από τον 38χρονο γιο του

Parallaxi
άρτα-όσα-δήλωσε-μάρτυρας-που-είδε-τον-38-1062107
Parallaxi

Μία νέα μαρτυρία για το άγριο έγκλημα στην Άρτα ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, κάτοικος της περιοχής αποκαλύπτει τις κινήσεις του 38χρονου που ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του,

«Τον είδα την Τετάρτη το μεσημέρι γύρω στις 14:30-15:00. Έχουμε ζώα εμείς και εκεί που πέρασε ήταν τα ζώα και πίνανε νερό και επειδή ήταν μέσα στο δρόμο σταμάτησε. Έδιωξα τα ζώα για να μπορέσει να περάσει ο άνθρωπος και τον είδα ότι είναι χτυπημένος και μου έκανε εντύπωση που ήταν τόσο χτυπημένος και οδηγούσε μόνος του». «Τον είδα να φορά κολάρο και να είναι γεμάτος αίματα», είπε κάτοικοε τη περιοχής στην εκπομπή Live News.

Τον αναγνώρισα στο τμήμα. Peugeot μαύρο ήταν το αυτοκίνητο. Επικίνδυνος δεν μου φάνηκε. Απλά μου φάνηκε παράξενο το γεγονός ότι ήταν τόσο χτυπημένος και οδηγούσε μόνος του. Το κεφάλι του από τη μια πλευρά είχε αίματα και τα χέρια του γεμάτα αίματα. Όπως κρατούσε (το τιμόνι) δηλαδή, σταμάτησε δίπλα μου εγώ τον είδα στο ένα μέτρο και τα χέρια του που κρατούσε το τιμόνι ήταν γεμάτα αίματα», συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο

«Ήταν ήρεμος, δεν φαινόταν για φονιάς» – Η μαρτυρία του βοσκού που τον εντόπισε

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν ένας βοσκός εντόπισε στο μαντρί του τον γιο και κάλεσε την Αστυνομία. Ο 38χρονος βρέθηκε μακριά από το αυτοκίνητο σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Έδειχνε να τα έχει χαμένα, ήταν ταλαιπωρημένος, αλλά καλά στην υγεία του.

Μιλώντας στον ALPHA, o βοσκός που εντόπισε τον 38χρονο άνδρα, ο οποίος αγνοούνταν για έξι ημέρες, ανέφερε τα εξής:

«Του είπαν σήκω φύγε να πάρουμε την Αστυνομία και είπε πάρτε την αστυνομία να έρθει να με πάρει. Πήραμε την αστυνομία. Έχουμε μια περιοχή συρματοπλεγμένη, για να μην μπαίνουν τα ζώα. Εκεί τον βρήκαμε. Μας είπε ότι διψάει και πεινάει, ήταν με το κεφάλι κρεμασμένο. Μας είπε η αστυνομία να τον παρακολουθούμε μη φύγει μέχρι να έρθει. Ήταν ήρεμος, δεν φαινόταν για φονιάς. Εκεί που είναι το μαντρί είναι δύσβατο το μέρος, δεν ξέρω πως βρέθηκαν εκεί».

Το βίντεο με τις δηλώσεις του

Σε αυτό το σημείο βρέθηκε η σορός του 65χρονου που δολοφονήθηκε από τον 38χρονο γιο του

Σε έναν αγροτικό δρόμο, 150 μέτρα απ την εθνική οδό Αντιρρίου–Ιτέας άφησε το άψυχο κορμί του 65χρονου πατέρα του ο 38χρονος πατροκτόνος από την Άρτα.

Στις εικόνες που εξασφάλισε το Newsit.gr, αποτυπώνεται το ακριβές σημείο στο οποίο οδηγήθηκαν οι αστυνομικοί από τον ίδιο τον δολοφόνο, που φαίνεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του Newsit.gr, φαίνονται δύο παπούτσια που ανήκαν στον άτυχο πατέρα που έφυγε από την ζωή από τα χέρια του παιδιού του.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα