Ελλάδα

Ασπρόπυργος-θάνατος αστυνομικού: «Ζητώ συγγνώμη, το παιδί μου είναι καλό» λέει η μάνα του 20χρονου

Παραμένει στη ΜΕΘ ο 33χρονος αστυνομικός - Σήμερα η κηδεία του 29χρονου συναδέλφου του

Parallaxi
ασπρόπυργος-θάνατος-αστυνομικού-ζη-1096767
Parallaxi

Συγγνώμη θέλησε να ζητήσει η μητέρα του 20χρονου για τον θάνατο του 29χρονου αστυνομικού μετά από μοιραία καταδίωξη στον Ασπρόπυργο.

Η μητέρα του νεαρού που εμπλέκεται στην καταδίωξη, έκανε δηλώσεις στο Star για τον θάνατο του αστυνομικού και τον βαρύ τραυματισμό του συναδέλφου του.

«Ζητάω συγγνώμη για αυτό που συνέβη. Ζητώ συγγνώμη για τον θάνατο του αστυνομικού, το παιδί μου είναι καλό παιδί» ανέφερε.

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής δύο άτομα ηλικίας 20 και 17 ετών. Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του τρίτου δράστη και την ταυτοποίηση ενός ακόμη.

Σήμερα η κηδεία του 29χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια καταδίωξης

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον 29χρονο αστυνομικό της ΔΙΑΣ που βρήκε τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια καταδίωξης στον Ασπρόπυργο.

Η κηδεία θα τελεστεί στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Καλλιθέας Πατρών.

Με σπαρακτικά λόγια μίλησε στο pelop.gr ο πατέρας του, λέγοντας πως και τα δύο παιδιά του ήταν στην Αστυνομία. «Ασχολήθηκαν με την Αστυνομία, γιατί δεν υπήρχε δουλειά στην Πάτρα. Πήγε ο ένας, μετά ήρθε και ο άλλος. Καλύτερα να μου κόβονταν τα χέρια, να μην τον άφηνα να πάει. Αντίρρηση δεν είχα, φόβο είχα…».

Σημειώνεται πως ο πρωτότοκος γιος του ήταν εκείνος που ενημέρωσε τους γονείς για τον θάνατο του αδελφού του.

«Ξέρω ότι έχει συλληφθεί ένας άνθρωπος. Δεν νιώθω καλύτερα. Τι να νιώσω; Δικαίωση; Δεν υπάρχει κάποια δικαίωση. Χάθηκε ο αδερφός μου και θα κοιτάμε για μία κλοπή που αύριο θα είναι έξω;» δήλωσε με τη σειρά του ο 33χρονος αδελφός του αστυνομικού.

Παραμένει στη ΜΕΘ μετά από χειρουργική επέμβαση ο 33χρονος αστυνομικός

Σε καταστολή στη ΜΕΘ μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε χθες, παραμένει ο 33χρονος αστυνομικός, συνοδηγός της μοτοσυκλέτας που ενεπλάκη στη μοιραία καταδίωξη στον Ασπρόπυργο και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 29χρονου συναδέλφου του της ομάδας ΔΙΑΣ.

Οι γιατροί του 401 Γενικού Στρατιωτικού νοσοκομείου Αθηνών όπου νοσηλεύεται, τον κρατάνε σε καταστολή καθώς κρίνουν πως οι πόνοι εάν τον ξυπνήσουν μετά την επέμβαση θα είναι αφόρητοι.

Ωστόσο το ευχάριστο είναι πως φαίνεται ότι έχει διαφύγει οριστικά τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα