Ελλάδα

Αθήνα: Νέα υπόθεση μαστροπείας με ανήλικες – Έβρισκαν πελάτες με διαδικτυακά ραντεβού

Τρεις συλλήψεις και έξι καταζητούμενοι - Ένα εκ των θυμάτων δεν είχε κλείσει τα 15 έτη -Διέρρεαν και υλικό παιδικής πορνογραφίας

Parallaxi
αθήνα-νέα-υπόθεση-μαστροπείας-με-ανήλ-967303
Parallaxi

Νέα υπόθεση μαστροπείας με θύματα ανήλικα κορίτσια έρχεται στο φως της δημοσιότητας έπειτα από επιχείρηση της Αστυνομίας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής οι κακοποιητές εξέδιδαν τα κορίτσια, η μία εκ των οποίων δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας της.

Στη συνέχεια έκλειναν διαδικτυακά ραντεβού με «πελάτες», ενώ διέρρεαν σε ιστοσελίδες ερωτικών ραντεβού και υλικό παιδικής πορνογραφίας στο οποίο φαίνονταν τα ανήλικα θύματα για να τους προσεγγίσουν.

Μάλιστα στα χέρια της ΕΛΑΣ έχουν περάσει έχουν πέσει ήδη τρία άτομα από το κύκλωμα, ενώ οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για ακόμα έξι. Όπως γίνεται γνωστό, οι συλλήψεις έγιναν στις περιοχές του Κολωνού, της Εκάλη και του Κορυδαλλό.

Πιο συγκεκριμένα, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, τρία  άτομα για την εμπλοκή τους σε υπόθεση γενετήσιας εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Τρεις συλλήψεις

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί μία γυναίκα 31 ετών και δύο άνδρες 33 και 55 ετών, που κατηγορούνται –κατά περίπτωση- για μαστροπεία σε βάρος προσώπου νεότερου των δεκαπέντε ετών, κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία σε βάρος ανηλίκου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία (παραγωγή, διανομή και κατοχή) με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, μέσω πληροφοριακών συστημάτων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα καθώς και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, σε βάρος προσώπου νεοτέρου των δεκαπέντε ετών και προσώπου μεγαλύτερου των δεκαπέντε ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

πηγή ethnos.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα