Ελλάδα

Αττική: Πλημμύρισε η Παραλιακή προς Πειραιά– Χάος στους δρόμους λόγω καταιγίδας

Στη διακοπή της κυκλοφορίας προχώρησε η Τροχαία - Δείτε βίντεο

Parallaxi
αττική-πλημμύρισε-η-παραλιακή-προς-πε-1127306
Parallaxi

Στη διακοπή της κυκλοφορίας προχώρησε η Τροχαία στην Παραλιακή προς Πειραιά, στο ύψος της Καλαμακίου, λόγω της συσσώρευσης υδάτων από την καταιγίδα.

Η κίνηση στο σημείο είναι ιδιαίτερα αυξημένη, με τις ουρές των σταματημένων οχημάτων να ξεκινούν από τη Βούλα.

Παράλληλα, κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί αυτή την ώρα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από Μοσχάτο μέχρι Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από Κηφισιά μέχρι Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα σε Λεωφόρο Βουλιαγμένης, Μεσογείων και Κηφισίας.

Αντίστοιχη είναι η εικόνα και στη Λεωφόρο Συγγρού από το ύψος της Καλλιρόης και στη Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου από το Ζάππειο.

Καθυστερήσεις σημειώνονται και στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα: Άνω των 30΄από Ανθούσα έως Μεταμόρφωση (έξοδος για Λαμία) και 20΄-25΄ Περιφ. Υμηττού από Πλακεντίας έως Μεταμόρφωση.

Πως θα εξελιχθεί η κακοκαιρία

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν έως το πρωί του Σαββάτου (02/03) και θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις.

Οι άνεμοι στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα είναι ενισχυμένοι και θα φτάσουν τα 7 και τοπικά τα 8 μποφόρ.

Αναλυτικά η εξέλιξη του καιρού:

Την Παρασκευή (01/03)

α. Βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), πρόσκαιρα την ανατολική Πελοπόννησο, βαθμιαία στις Σποράδες, στην Εύβοια και στις Κυκλάδες.

β. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα συνεχιστούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και στις ανατολικές Κυκλάδες, ενώ βαθμιαία θα επηρεάσουν τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Το Σάββατο (02/03/)

Τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν έως και το πρωί στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία (κυρίως τη Χαλκιδική), τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, με βαθμιαία εξασθένηση.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα