Ελλάδα

Χαλκίδα: Τα πρώτα λόγια της 38χρονης που δολοφόνησε τον 42χρονο άνδρα

Βίντεο-ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές του θύματος.

Parallaxi
χαλκίδα-τα-πρώτα-λόγια-της-38χρονης-που-1108561
Parallaxi

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Χαλκίδα από την άγρια δολοφονία του 42χρονου ξυλουργού, ο οποίος έπεσε νεκρός σε κεντρικό δρόμο το πρωί του Σαββάτου (20/1) μετά από μαχαιρώματα που δέχθηκε από μία 38χρονη.

Μάλιστα, το έγκλημα συνέβη μπροστά έντρομα μάτια της συζύγου του θύματος, η οποία παρακολούθησε όλη τη σκηνή της δολοφονίας από το μπαλκόνι. «Μια γυναίκα σκοτώνει τον άντρα μου», φέρεται να είπε στην αστυνομία για όσα διαδραματίζονταν έξω από το σπίτι της, σύμφωνα με το evima.gr.

 Τα πρώτα λόγια της 38χρονης δολοφόνου

Ακολούθησαν τηλεφωνήματα προς την αστυνομία τόσο από γείτονες, όσο και από τη σύζυγο του ξυλουργού.

Την ώρα που έσπευσαν στο σημείο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, η 38χρονη που νωρίτερα μαχαίρωσε με μανία τον ξυλουργό, τους είπε σύμφωνα με το eviaonline.gr: «Θα σας τα πω όλα στο τμήμα».

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, η δράστης ήταν γνώριμη των αρχών ασφαλείας από παλαιότερες παραβατικές συμπεριφορές.

Το χρονικό της δολοφονίας στη Χαλκίδα

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας του 42χρονου ξυλουργού από γυναίκα, η οποία φέρεται να συνδεόταν μαζί του ερωτικά στη Χαλκίδα, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το iΕidiseis.

Ήταν 07:55 το πρωί του Σαββάτου (20/01) όταν το Κέντρο Επιχειρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας ενημερώθηκε τηλεφωνικά από γυναίκα, η οποία μιλούσε σπαστά Ελληνικά, ότι επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στη Χαλκίδα, δίπλα από το 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας, λαμβάνει χώρα επεισόδιο με μαχαίρι, μεταξύ άνδρα και γυναίκας.

Πέντε λεπτά αργότερα πραγματοποιήθηκε κλήση στην Αστυνομία από γυναίκα, που δήλωσε ότι διαμένει στην οδό 28ης Οκτωβρίου και βλέπει από το μπαλκόνι της οικίας της γυναίκα να μαχαιρώνει τον άνδρα της. Την 08.01 ώρα, πραγματοποιήθηκε και άλλη κλήση από άγνωστο άνδρα για το ίδιο επεισόδιο. Σε λίγα λεπτά έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί που εντόπισαν αιμόφυρτο άντρα στη μέση του δρόμου, σε εμβρυακή στάση, φέροντας μαχαίρι στην αριστερή ωμοπλάτη και με αίματα στο σώμα. Στο σημείο κλήθηκε σταθμός του ΕΚΑΒ, ο ιατρός του οποίου διαπίστωσε τον θάνατο του 42χρονου.

Δίπλα από τον θανάσιμα τραυματισμένο άντρα βρισκόταν η 38χρονη δολοφόνος, έχοντας αίματα στα ρούχα και στα χέρια της. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι φέρεται να τον μαχαίρωσε πισώπλατα. Σε κοντινή απόσταση ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο του θύματος, όπου έξω από την πόρτα του οδηγού βρέθηκε μαχαίρι το οποίο έφερε αίμα.

Στο Τ.Α. Χαλκίδας οδηγήθηκε και η σύζυγος του θανάσιμα τραυματία, η οποία δίνει κατάθεση στους αστυνομικούς. Πηγές από την ΕΛ.Α.Σ. κάνουν λόγο για έγκλημα με ερωτικό κίνητρο.

Οι τελευταίες στιγμές του θύματος

Είναι μόλις λίγα λεπτά πριν τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου, όταν ο 43χρονος βγαίνει από την πολυκατοικία όπου διαμένει. Λίγα λεπτά αργότερα, δέχεται επίθεση με μαχαίρι από την 39χρονη μπροστά από το όχημά του.

Ακολούθως ο άνδρας προσπαθεί να διαφύγει όταν εκείνη συνεχίζει να τον μαχαιρώνει μέχρι θανάτου χρησιμοποιώντας μάλιστα ένα δεύτερο μαχαίρι.

Αυτόπτης μάρτυρας του άγριου εγκλήματος, η σύζυγος του θύματος, η οποία παρακολουθούσε έντρομη από το μπαλκόνι της πολυκατοικίας την δολοφονία του, η οποία έντρομη ειδοποίησε την αστυνομία.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από τα τελευταία λεπτά λίγο πριν την δολοφονία του 43χρονου: 

*Με πληροφορίες από ieidiseis, Eviathema.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα