Ελλάδα

Χαλκιδική: Beach bar επιβάλλει dress code στους πελάτες του

Και τους προειδοποιεί με απαγόρευση εισόδου

Parallaxi
χαλκιδική-beach-bar-επιβάλλει-dress-code-στους-πελάτε-1190778
Parallaxi

Σε μια κίνηση που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις και συζητήσεις προχώρησε ένα beach bar στη Χαλκιδική καθώς αποφάσισε να επιβάλει dress code στους πελάτες του.

Για τη Χαλκιδική τουλάχιστον η επιβολή συγκεκριμένου ενδυματολογικού κώδικα στη παραλία φαντάζει εξωφρενική, όμως είναι πραγματικότητα, αφού στο προσωπικό μήνυμα που αποστέλλει η διεύθυνση του καταστήματος σε όσους επιθυμούν να κάνουν κράτηση, αναφέρεται ρητά ότι η μη συμμόρφωση με τον κώδικα ενδυμασίας μπορεί να οδηγήσει στην άρνηση εισόδου.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω beach bar ζητά από τους πελάτες του, μετά τις 5 το απόγευμα, να υιοθετούν «casual chic» ντύσιμο, χωρίς όμως να το αποσαφηνίζει. Αυτό μάλλον σημαίνει ότι απαγορεύονται οι σαγιονάρες και επιβάλλεται το κλειστό παπούτσι ή τα πιο καλά σανδάλια.

Ενδεχομένως οι πελάτες καλούνται να φορούν λινά πουκάμισα, παντελόνια ή κάποιο φόρεμα που να ταιριάζει στην περίσταση. Μάλιστα, δίχως να αποσαφηνίζεται επαρκώς η ενδυμασία, οι πελάτες ενημερώνονται πως, αν το ντύσιμό τους δεν είναι το κατάλληλο, μπορεί να μην τους επιτραπεί η είσοδος.

*εικόνα αρχείου

**πηγή εικόνας: pexels-cottonbro

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα