Ελλάδα

Χαλκιδική: Διευκρινίσεις της ΕΛ.ΑΣ για τον ξυλοδαρμό ηλικιωμένων από υπεύθυνο beach bar

Τι αναφέρουν αστυνομικές πηγές

Parallaxi
χαλκιδική-διευκρινίσεις-της-ελ-ασ-για-1015288
Parallaxi

Σε διευκρινίσεις σχετικά με περιστατικό το οποίο εσχάτως αναπαράγεται σε δημοσιεύματα του τύπου και αναφέρεται σε επίθεση από υπεύθυνο παραλιακού καταστήματος στην περιοχή της Χαλκιδικής σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού προχώρησε η ΕΛΑΣ.

Οπως ανέφερε νωρίτερα στην ΕΡΤ η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου το εν λόγω περιστατικό έγινε πριν από ένα χρόνο και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2022.

Για την επίθεση, σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ, είχαν συλληφθεί τότε εντός των ορίων του αυτοφώρου τρία άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Οι ελληνικές αστυνομικές αρχές, όπως αναφέρουν, τηρώντας απαρέγκλιτα τον νόμο και επιχειρώντας πάντοτε στην βάση αυτού δεν επιτρέπουν σε κανέναν να παρανομεί στην Ελληνική επικράτεια.

Οι νόμοι ισχύουν προστατεύοντας τα δικαιώματα των πολιτών και επισκεπτών και τιμωρώντας όσους τα αμφισβητούν και υπερβαίνουν τα όρια της νομιμότητας.

Σύμφωνα με όσα είχε υποστηρίξει η γυναίκα, ο υπάλληλος τους πλησίασε και άρχισε να τους βρίζει, εκτοξεύοντας απειλές όπως «θα σας πνίξω», «θα σας πετάξω», κλπ.

Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, ο υπεύθυνος δεν σταμάτησε μόνο σε αυτό αλλά άρχισε να τους χτυπάει, ενώ στο επεισόδιο ενεπλάκη και η γυναίκα του.

Μία λουόμενη που βρισκόταν στο σημείο, ειδοποίησε το 100 και το 166, ενώ ο 74χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σφαδάζοντας από τους πόνους. Η βιαιότητα των χτυπημάτων ήταν τέτοια που χρειάστηκε να χειρουργηθεί στο γόνατο, ενώ ο γιατρός του νοσοκομείου έμεινε έκπληκτος από τη βαρβαρότητα της επίθεσης, όπως ισχυρίστηκε η 70χρονη.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα