Χαλκιδική: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της άγριας συμπλοκής σε beach bar

Πώς ξέσπασε ο αιματηρός καυγάς

Parallaxi
χαλκιδική-βίντεο-ντοκουμέντο-από-τη-σ-1203144
Parallaxi

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε παραλιακό μπαρ στη Χαλκιδική, όπου συνεπλάκησαν θαμώνες από τη Βουλγαρία, επειδή καθυστέρησε η παραγγελία τους με μέλη του προσωπικού και της ασφάλειας της επιχείρησης.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της άγριας συμπλοκής, που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, φαίνεται πως ξεκινά ο καβγάς. Πιο συγκεκριμένα, οι δράστες χτυπούν τον ιδιοκτήτη του beach bar, ενώ οι θαμώνες τρέχουν έντρομοι να κρυφτούν όταν έπεσαν οι πυροβολισμοί.

Πώς ξέσπασε ο αιματηρός καυγάς

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 23:30 στη Χανιώτη Χαλκιδικής. Η περιπολία -όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ.- του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρας έλαβε σήμα για επεισόδιο σε beach bar.

Κατά την άφιξή τους στο σημείο, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν ότι οι εμπλεκόμενοι κατείχαν μαχαίρια και ρόπαλα. Στη διάρκεια του επεισοδίου που εκτυλίχθηκε λίγο νωρίτερα, φαίνεται ότι ομάδα Βουλγάρων υπηκόων τραυμάτισαν τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, επίσης Βούλγαρο υπήκοο, χτυπώντας τον με γροθιές και κλοτσιές στο πρόσωπο και στο σώμα.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν το Κέντρο για τις εξελίξεις και ανέμεναν έξω από το κατάστημα ενίσχυση από ομάδα ΟΠΚΕ που βρισκόταν κοντά στο σημείο. Μετά από διάστημα λίγων λεπτών ακούστηκαν από το εσωτερικό του καταστήματος πυροβολισμοί και οι θαμώνες εξήλθαν από το κατάστημα.

Με την άφιξη της ΟΠΚΕ στο σημείο, οι αστυνομικοί εισήλθαν στο εσωτερικό του beach bar, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν πέντε αλλοδαπούς υπηκόους Βουλγαρίας, οι οποίοι κατόπιν υπόδειξης είναι αυτοί που επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη.

*Με πληροφορίες από ΑΝΤ1, ieidiseis
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα